Sílvia Catalán

Sílvia Catalán

Més informació

Canal Racó eròtic

L'art d'anar poc a poc

Sovint, quan pensem en una trobada sexual amb algú que ens agrada molt, somiem desperts en aquell moment de passió en el qual les nostres boques, les nostres llengües i els nostres cossos entraran en contacte. Tot es desfermarà, la rauxa ens envairà i farem l'amor com dos animals, de forma salvatge, apassionada, brutal. Gemegarem i cridarem el nom de l'altre fins a arribar al meravellós orgasme per, després, quedar extasiats amb la descàrrega brutal. 

Aquest tipus de trobades sexuals són les que acostumem a veure al cinema. Relacions ràpides, orientades a la consecució de l'orgasme, dissenyades per a deixar-nos anar, per a despertar els instints. Com sempre dic, el problema és que com que no tenim una bona educació sexual i no hem tingut la oportunitat de veure parelles reals tenint sexe (i no, no serveix per a això que vull il·lustrar el porno amateur), doncs pensem que les relacions sexuals aniran així. 

Perquè no comencem a qüestionar-nos una mica aquest model?

És cert que quan et trobes amb aquella persona que t'atrau i t'excita, el teu cos et demana deixar-te anar a la passió. Però perquè no posar-hi una mica (només una mica) de seny i aprofitar tota aquesta passió per a regalar-nos un plaer més llarg en el temps, més contingut, més dolç, potser fins i tot més intens?

Anar a poc a poc, no tenir pressa, és un dels arts que hauríem d'aprendre. En general, en tot, anem massa ràpid. Mengem ràpid, conduïm ràpid, caminem ràpid, fem la feina ràpid... i follem ràpid. Massa ràpid. No ens donem temps per a gaudir dels plaers de la vida. Fem-ho. 

La propera vegada que et trobis amb aquesta persona amb la que sents una atracció desbordant, atura't abans de començar. Respira fons. Fixa't en els seus ulls, els seus llavis. Acarona el seu clatell mentre t'hi aproximes lentament amb els teus llavis. Fes-li un petó dolç als llavis, potser mirant fixament als seus ulls. Sent com tot el teu cos respon a aquest petit contacte, com les teves cèl·lules s'exciten i et demanen que t'hi aproximis més. Però tu manes, frena l'impuls. Dirigeix-te amb els teus llavis al seu coll. Sent la seva respiració. Acarona el seu cos amb les teves mans: la seva esquena, el seu cap, el seu cul, el tors...

Sent com el teu cos es va accelerant, dedica-hi temps a això, a sentir com va augmentant la temperatura entre els dos. Atureu-vos de tant en tant i mireu-vos als ulls, encesos de passió. Somrieu i continueu. Petons amb llengua que durin minuts, carícies per tot el cos. Anar-vos traient la roba molt lentament. No hi ha pressa. 

Gaudiu de cada centímetre de pell de l'altre. Descobriu quins són aquells punts que fan que la seva respiració s'acceleri. Quina és aquella zona especialment sensible que fa que gemegui fluixet. Oblideu-vos durant una estona dels genitals o dels pits, ja hi arribareu. Has provat mai a fer-li petons als turmells? A llepar-li l'esquena? A fer-li petites mossegades als malucs? 

I quan us hagueu explorat cada centímetre de pell, de dalt a baix, comenceu a dedicar-vos, si us ve de gust, llavors sí als genitals. Llepeu, acaroneu, jugueu-hi amb la resta del cos, però amb calma. Recordeu que no hi ha pressa. Sentireu que l'excitació creix cada cop més, fins que arribarà un moment en que, potser, un dels dos explotarà en un orgasme intens, fruit de l'excitació mantinguda durant tanta estona. O potser l'orgasme no arriba, no passa res, l'estona que heu gaudit junts, descobrint-vos, admirant-vos, desitjant-vos, ha valgut la pena. O no? ;)


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.286.464 missatges
  • 220.701 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat