Sílvia Catalán

Sílvia Catalán

Més informació

Canal Racó eròtic

Roba interior

Potser avui més que un article sobre sexologia el que vaig a escriure és una reflexió sobre les relacions de parella. O sobre l'autoestima. No ho tinc clar, encara. Faré com faig sovint, deixaré que els dits vagin escrivint el que em passa pel cap sobre el tema i després ja li donaré forma d'article. 
 
Ja fa temps que, tant a consulta com al meu voltant vaig detectant una mena de constant en les parelles que, de sobte, se separen. Sempre hi ha aquell qui fa el comentari: "Ui, jo ja veia que ell/a havia començat a anar més arreglat/da" o bé "ara entenc perquè s'havia apuntat al gimnàs!". 
 
I clar, quan això passa sovint, una entreu conclusions. Què passa, que quan estem en parella estable no ens arreglem? Ens deixem? No ens cuidem? Ens és més igual la nostra aparença física? 
 
Doncs potser sí. No és estrany aquella persona que tots coneixem que, quan comença a estar en parella, de sobte, sembla que envelleixi 20 anys de cop. Que ja no es cuida, no s'arregla... per sort, i per descomptat, ni de bon tros li passa a tothom! Però trobo que és un fenòmen prou habitual. 
 
I, potser, un dels aspectes que més es descuiden quan estem en parella estable és el de la roba interior. Que sembla una tonteria, però sí, crec que és significatiu. L'altre dia una amiga que es va separar fa un any i una mica més em deia: "El primer que vaig fer quan em vaig sentir forta de nou, va ser anar-me a comprar roba interior nova. Nova i bonica. Em vaig sentir súper sexy de nou". 
 
La roba interior, per a moltes persones, és un element clau en la seva autoestima temporal. "Em poso aquests sostens i em sento súper sexi" o "em poso aquests bòxers i triomfo segur!". I, de fet, hi ha gent que té la roba interior de "lligar", aquella que només es posa en dies que té una cita o que sap que hi haurà oportunitat de tenir sexe. 
 
Així que reprenent una mica la reflexió inicial: què és el que fa que no renovem la nostra roba interior quan estem en parella estable? I si ens proposem fer-li una sopresa a la parella en forma de detall visual, eròtic? En forma de pujada d'autoestima temporal. Vestir-nos per a ella o per a ell, i sentir-nos sexis i desitjables. I molt probablement desitjats. 
 
Veure, de nou, en els ulls de la parella aquella espurna de desig que dona la novetat pot ser un molt bon alicient per a donar-li un impuls a la vostra vida sexual. Prova-ho, no hi perds res, no? 

Opina

Configuració
  • montcremat 5 1
    M'ha agradat llegir aquest articlem perquè expressa una opinió molt semblant a la meva. La gent que després de casar-se i tenir fills descuida el seu aspecte, com si ja no haguessin d'agradar a ningú, ni a si mateixos. A mi m'agrada tenir els boixer o slips segons la ocasió. A vegades perquè els vull compartir amb algú especial, però la majoria de vegades només em poso una roba interior determinada perquè em fa sentir bé a mi mateix.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.484 missatges
  • 220.691 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat