Versos.cat

Versos.cat

Més informació

Canal Racó poètic

Calor, de Marina Antúnez

 

Sinuoses formes es retorcen al sol,
serpents cuegen mentre sona el vent,
sols, sota el sol, estesos d'esma a contravent,
salem la son amb suor silent. 

 

Marina Antúnez

Periodista, rondallaire, cuinera i, de tant en tant, poeta. Fa anys que viu a Castellar del Vallès, tot i que és filla de Sabadell (1976). Aficionada des de ben petita a escriure versos i contes breus, va veure publicada i premiada per primer cop la seva obra l'any 1996 amb Ciutadella i altres contes al Premi Emili Teixidor.

Ha col·laborat en diverses publicacions de la revista Quadern de la Fundació Ars i Lletres en l’apartat de creació poètica, ha fet de redactora de Medicampus i el Diari de Mollet i actualment és periodista del setmanari L’Actual – Ràdio Castellar. L’any 2009 va rebre el primer premi de Relats Breus de Viatges al PIJ Sarrià. 

L'any 2013 va ser segon premi als Premis Sàlvia d'Arenys de Mar en poesia. Ha editat el poemari Un bocí de mi i col·labora regularment a Versos.cat . L'any 2014 va participar com a poeta al Festival Poemestiu i, al 2016, va rebre el tercer premi de poesia Poemestiu La Vinyeta. A més d'escriure poesia, gestiona el blog gastronòmic http://tapatdetapes.blogspot.com.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.284.391 missatges
  • 220.649 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat