Sílvia Catalán

Sílvia Catalán

Més informació

Canal Racó eròtic

Gaudir i fer gaudir

Senyores i senyors, vaig a fer una afirmació que potser us sorprèn. Preparats? Som-hi: "el sexe és més senzill del que ens pensem". 

Sí. I no em cansaré de repetir-ho. El sexe és senzill. És simple. És quelcom per al que estem programats, ho portem a la sang, per dir-ho d'alguna manera. El cos, si està sa, respon. Punt. I no hi ha tal cosa com que respongui "bé" o "malament". Simplement respon. 

Però si fos tot així, què fàcils serien les coses, oi? Això és el que esteu pensant. Bé, això i que si tothom es prengués el sexe de forma més senzilla jo no tindria feina. Probablement. O en tindria molta menys, però creieu-me que estic desitjant que arribi el dia que això passi. 

I perquè dic que el sexe és senzill? Doncs perquè som nosaltres, a nivell social, els que ho compliquem. De debó. Tenim una educació sexual tan nul·la que ens creiem el primer que se'ns passa pel davant, com si fos un dogma. Som uns analfabets sexuals, en molts aspectes, i per això passa el que passa. 

Ens hem cregut que el sexe i la penetració són la mateixa cosa. I no. El sexe pot incloure la penetració, però no és obligatori. 
Ens hem cregut que el sexe té a veure amb l'orgasme. I no. El sexe pot incloure un orgasme (o dos, o vint-i-cinc) però no és obligatori. 
Ens hem cregut que el sexe té a veure amb els genitals. I no. El sexe pot incloure els genitals o no. Encara que això us costi de creure, us ho proposo com a exercici: una sessió de sexe en la que no intervinguin els genitals. Proveu-ho i m'expliqueu. 

I així podria seguir fins a l'infinit. Perquè de mites i d'idees errònies sobre el sexe en podem trobar tots els que vulgueu.

El sexe, senyores i senyors, es pot resumir en una paraula: gaudir. Punt. Gaudir sol o acompanyat. En parella, en trio o en una orgia multitudinària. 
Gaudir del teu cos. Gaudir del cos de l'altre. Gaudir amb el que fas i amb el que no fas, amb el que desitges i gaudir encara més quan ho aconsegueixes. 

Gaudir. Posar-se la idea al cap de passar-ho bé. Simplement. Deixar que les sensacions inundin el cervell. Que els sentits quedin completament negats de plaer, els cinc. Que el teu cos i el teu cervell ballin al mateix ritme i visquin plegats el moment. Simplement. 


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.286.704 missatges
  • 220.706 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat