Pere Tubert Juhé

Pere Tubert Juhé

Més informació

Canal Racó cinèfil

Mongetes negres

Huracán Ramírez y la Monjita Negra. De la sèrie "pel·lícules d'altres contrades i d'altres temps"

Vaig créixer pensant que una pel·lícula escrita i dirigida per algú que es digui Joselito Rodríguez no podia ser una pel·lícula dolenta. Després vaig saber que els reis són els pares. Tenia quatre anys i ja res ha tornat a tenir cap mena de sentit.

És amb aquesta premissa nihilista que em poso a mirar Mongetes Huracán Ramírez y la Monjita Negra. Tot està perdut, no cal que ens resistim a l'encant d'un luchador emmascarat mexicà ni a la modernor d'una monja acabada d'arribar de Nova York i que ens vol omplir la cuina de neveres i forns pagats a terminis.

Farcida de bromes boníssimes, com quan la mare superiora del convent li diu a la mongeta negra que es renti la cara, que la té bruta (nota: en realitat és negra de veritat, no té pas la cara bruta. hehhehheeehe), Huracán Ramírez y la Monjita Negra és una entrada de nivell dins del cinema de luchadores. Just el que necessito per llançar-me de ple a la vasta filmografia d'en Santo, el enmascarado de plata. Oh, sí. Res té sentit i tot està perdut. Abandoneu tota esperança els qui creueu aquest llindar.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.108.393 missatges
  • 214.650 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums