Sílvia Catalán

Sílvia Catalán

Més informació

Canal Racó eròtic

Quan el sexe no funciona

Com a sexòloga treballo directament amb tot de persones, de totes les edats, que arriben a consulta perquè per algun motiu o un altre, el sexe "no els funciona". És a dir, no tenen les relacions sexuals que voldrien tenir, o que creuen que haurien de tenir, i per tant es frustren, les seves parelles, si les tenen, es frustren, i al final la sexualitat acaba sent, per a ells, una cosa més negativa que no pas positiva. 

Quan no hi ha erecció o quan la ejaculació és massa ràpida

Són les situacions més habituals a consulta entre els homes i, sovint, els fa patir molt. Pot ser que sigui una cosa puntual (i llavors els tranquilitzo, els dic que és normal que a vegades hi hagi "gatillazos" o moments en que la cosa es descontroli) o bé que sigui una cosa més estable (llavors iniciem un procés de teràpia per a solucionar-ho). 
Si no hi ha erecció es pot tenir bon sexe? Sí. Si només aguantes 30 segons en penetració es pot tenir bon sexe? Sí. 
Ja sé que us costa d'imaginar, però sí, creieu-me. Un home no és un penis amb potes, té mans, té boca, té llengua, te cos... i una dona no necessita un penis dins la vagina per a gaudir del sexe (si no, malament ho tindrien les dones que tenen relacions sexuals amb dones, no?). 

Quan hi ha dolor en la penetració

Aquesta és una de les queixes més habituals en consulta per part de les dones. Els fa mal la penetració, ja sigui de sempre, o per alguna circumstància puntual, però com que els fa mal, moltes vegades, es neguen la possibilitat que hi hagi sexe. 
I, si amb els homes deia que es pot tenir bon sexe sense penetració, per a les dones és exactament igual. Una dona no és una vagina amb potes i, de fet, la penetració no és la part més eròtica de la relació sexual, ni moltes vegades tampoc la més plaent. Així que, dones, es pot tenir bon sexe sense penetració? Sí! Poseu-vos-ho al cap.

Quan malgrat no hi hagi cap problema, el sexe no funciona

Pot ser que cap dels dos (o tres, o dotze) implicats en una relació sexual no tingui cap problema i, malgrat tot, alguna cosa faci que el sexe no funcioni? Sí, pot ser. El sexe no és una cosa mecànica ni matemàtica i, per tant, pot ser que no funcioni. 
Si es dona aquesta situació, el millor és que tots els implicats us ho prengueu amb el millor bon humor possible. Potser esteu nerviosos. O potser les circumstàncies no són les més adients. O potser no us coneixeu els cossos i no sabeu quin ritme heu de portar. 
No us preocupeu, el sexe no és taaaaan important. Gaudiu de la interacció entre uns i d'altres, de la connexió, dels riures, de passar-ho bé. I el sexe és un afegit que, si funciona, fantàstic, i si no funciona us deixa una excusa per a tornar-ho a provar! ;)


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.286.699 missatges
  • 220.706 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat