Lucrècia de Borja i Bairén

Lucrècia de Borja i Bairén

Més informació

Canal Racó eròtic

Amistat home-dona

He titulat aquest escrit "amistat" i no "follamistat" entre home i dona. Els psicòlegs no acaben de posar-se d'acord sobre si és possible o no aquesta amistat i SOLS amistat, sense res més. I la veritat és que en el fons a tots ens costa de creure... I si no, pensa en el teu voltant, de segur que tens alguns amics d'eixos que esteu tots diguent-li "va, enrotlleu-vos ja...", o no?

Per què? No poden ser amics? On es troba la línia entre l'amistat i la follamistat o entre l'amistat i l'amor? Passar de ser amics a ser alguna cosa més és un canvi arriscat que s'ha de pensar bé perquè després mai no serà igual que era...

Hi ha qui considera que ser amic d'una dona és convertir-se en un home-tampó, és a dir, amb ell pots anar a la platja, al cinema, a sopar, passejar... qualsevol cosa, exceptuant el sexe. I hi ha dones que pensen que l'unica amistat possible entre home-dona pot donar-se si ell és gai perquè sols així pots estar tranquil·la que el tio no està pensant en follar-te i si te algun detall amb tu és perquè vol i no perquè espera alguna cosa a canvi. Teniu totes el vostre millor-amic-gai?

Jo no sóc psicòloga ni sociòloga, encara que de vegades ho semble, però m'agrada molt observar el comportament de les persones i crec que una amistat home-dona sí és possible sempre que no hi haja atracció sexual. Si una de les dues parts sent alguna cosa per l'altre... hi ha 2 opcions: 1) Intentar-ho i arriscar-se (quasi segur) a desbaratar la relació d'amistat o bé 2) Assumir-ho i continuar així per sempre més.

Parlant d'aquest tema amb un bon amic em va dir "mentre més infidels són les persones menys permissives són amb aquest tema (per allò de qui mal fa, mal pensa) i, pel contrari, mentre més lleials i fidels són amb la parella també són més oberts a entendre l'amistat pura entre l'home i la dona. Al final es tracta de les persones, independentment del seu sexe".

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.088.229 missatges
  • 214.014 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums