Notícia

Campanya per demanar explicacions a l'Avui pels problemes logístics a la Catalunya Nord

amena_31
amena_31
Si en aquesta notícia explicàvem l'altre dia que els lectors de l'AVUI a la Catalunya Nord ja no podien comprar-lo des de primers de gener per suposats "problemes logístics", tal i com denunciava Joan Miquel Touron, responsable de la Llibreria Catalana. Doncs davant d'aquesta situació, des dels fòrums de Racó, s'ha iniciat una campanya consistent en l'enviament de correus electrònics als editors de l'AVUI per demanar explicacions sobre que el rotatiu ja no arribi als nordcatalans.

A continuació us reproduïm el contingut del correu per si voleu enviar-lo vosaltres també (adreces electròniques: info@avui.com, subscripcions@avui.com, marqueting@avui.com):

"Benvolguts/des.

El motiu d'aquest correu és el de felicitar-los per la gran tasca que estan duent a terme fent un diari 100% en català i és per això que els vull agrair el seu esforç constant.

Tanmateix, però, m'he assabentat a través de la premsa que el diari AVUI ja no es distribueix a la Catalunya Nord per problemes logístics. És això cert? En cas afirmatiu, m'agradaria saber els motius que dificulten l'arribada a la Catalunya Nord del seu diari.

Alhora, els hi demano que tan aviat com sigui possible resolguin aquests problemes logístics que impedeixen que els nordcatalans puguin comprar i llegir amb normalitat el diari AVUI.

Moltes gràcies pel seu temps i espero la seva resposta.

Cordialment.XXX"

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.089.401 missatges
  • 214.049 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums