Notícia

La Cabota, la revista satírica de la Safor

amena_31
amena_31
la cabota digitalLa Cabota és la revista satírica de la Safor (València). Una publicació estacional (Primavera, Estiu, Tardor i Hivern), en B/N, de 16 pàgines, gratuïta i amb una tirada de 2.500 exemplars repartits majoritariament per la comarca. Ara ja podeu aconseguir els 3 números anteriors de la revista, així com les nostres xapes i samarretesArriba l´hivern, el Nadal i un nou número de la nostra i cada volta més vostra Cabota. Portem ja quatre números, tot un cicle complet del projecte que naixia a la primavera d´aquest any que deixem.

I la Cabota va creixent també en tamany, no es fa més llarga però si més grossa, que diuen que és el més important en una relació, i la nostra amb vosaltres, ens importa prou.
Compte amb els nous propòsits per aquest nou any, no demaneu massa perquè no vos ho concediran. Si no mireu que ens ha passat amb l´estatut (valencià que també tenim!): si no volies caldo, pren dos tasses! Ni vaselina ni res, no ens han donat temps ni de dilatar.

Compte també amb el consumisme. En aquestes dates tan propícies per a que la pau i el amor ens coste un ull de la cara, el millor és llegir La Cabota, perquè et dona felicitat gratuïta, poc freqüent hui en dia.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.266.961 missatges
  • 220.015 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat