Notícia

El directe d'Obrint Pas es cola entre els vint més venuts de l'estat

amena_31
amena_31
El CD i DVD en directe En Moviment! de la banda valenciana Obrint Pas se situa durant tres setmanes consecutives entre els vint primers de la llista AFYVE de més venuts de l'estat español. La banda valenciana s'ha situat doncs amb aquest darrer CD i DVD en directe, entre els vint primers de la llista oficial AFYVE de DVDs més venuts a l'estat espanyol. Val a dir que la llista AFYVE és la única oficial a aquest estat. El disc d'Obrint Pas és l'únic entre els vint primers en català i produït per una discogràfica independent (Propaganda pel fet). Tot i així, porta tres setmanes consecutives a la llista al costat de grups com U2, Coldplay, Green Day o Estopa. Recordem que En Moviment! es va posar a la venda el passat 14 de novembre.

Recordem que En Moviment! és un treball que recull una hora i mitja de música i més de dues hores de vídeo del memorable concert del 30 d'abril del 2005 a València. Més de 300 col·laboradors a l'escenari i 10.000 persones al públic en una nit plena de festa, energia i compromís on Obrint Pas celebrà a casa seua i amb la seua gent els seus 12 anys de trajecte.

Amics com Al Tall, Fermín Muguruza, Dj Chola, Feliu Ventura, Miquel Gil, Àlex d'Inadaptats, Joan Garriga de Dusminguet, Titot de Brams, les veus de Soul Atac, dolçainers de La Gossa Sorda, Mugroman, Odi i la Xafigà així com la Unió Municipal La Rabostea d'Otos participaren al concert juntament amb muixeranguers de l'Olleria i la Safor, el correfoc del Ball de Dimonis de Vinaròs, els bastoners del Bassot, les actuacions amb foc de Cultura Urbana Avançada, els gegants de l'Assemblea de Veïns de Benimaclet i les emocionants albades amb Josep i Empar de Gandia.

Un concert emmarcat dins la gira Un Poble en Moviment! que Obrint Pas organitzà també per Barcelona (Palau Sant Jordi) , Manresa (9è Aniversari Propaganda pel Fet!), Porreres (Acampallengua de la Mallorca) i Baó (IdentiCat), a la Catalunya Nord.

A més, el DVD inclou un reportatge sobre la preparació del concert de València i un clip sobre les diferents gires internacionals dels darrers anys, amb cançons especialment remesclades per a l'ocasió.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.254.227 missatges
  • 219.567 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat