Notícia

Un noi de 14 anys de lloret ha estat detingut i acusat de ser una amenaça terrorista.

amena_31
amena_31
Segons informa el Diari de Girona un noiet de 14 anys de LLoret de Mar (La Selva) ha estat detingut per la polícia acusat de terrorisme, previ escorcoll de la seva habitació i confiscació del seu ordinador per haver enviat tres correus a diferents multinacionals pregant per l´etiquetatge en català (perqué el doguessin a terme). El noiet havia signat el comunicat com a membre de l´Exèrcit del Fènix (emulant la novela de Harry Potter). I amb l´amenaça de bombardejar amb correus les bústies de les empreses que no ho fessin, el jutje creient que es tractava d´una amenaça ciber-terrorista va decidir posar tota la seva atenció i procedir al arrest i escurcoll de la seva habitació amb vint agents de polícies. (Creien que sota els e-mails s´amaga una xarxa molt poderosa). El Cas està essent instruit actualment per " L´Audiència Nacional ".

Opina

Configuració
 • CiU 178 14
  A veure aquí teniu l´enllaç al fil del fòrum on s´està comentant la noticia. ( Premeu aquí )

  • angelmadrileny 16 14
   hola tothom!!!
   pero quin acudit és allò?...seriosament crec que quelcom hi va molt malament. Malauradament cada jorn es veien afers pitjors. Ací a madrid hi ha gent que fa i diu coses pitjors i cap els fa res!!!ací al·lots i al·lotes pensen fins barallar i matar per idees de tipus feixistes i la esperanza aguirre dona doblers a associacions d'aquesta mena....son uns fills de meuca!!!!us demane perdonança per la motada......
   Tant de bo si a aquest noi li han fet açò llavors a mi per pensar a madrid igual i fer qualques coses com manar missatges pel etiquetatge en català hauria de veure quina merda esdevinguiria!!!
   qualque em pot dir que es això?no puc creure-ho...vinga una salutació!!!!
   Àngel


   madrileny de naixement i català de bon cor!!!

  • CiU 178 14
   En Marçal SIntes en el seu espai al diari Avui es fa ressó del inicident de LLoret en el que es va veure implicat l´usuari Fenix1123 qui el vulgui llegir s´ha de comprar el diari. o visitar la pàgina web del diari AVUI, aquí teniu el link exacte es aquest. ës molt interessant el que diu. Encara que una mica heterogeni.


 • Fenix1123 54 14
  Bona nit.
  Jo sóc el "nanu" de 14 anys.
  Contesto per dir que el que surt a l'article es el que ha passat i no cal que ningú inten-t'hi fer més gran la bola en que si he bombardejat o amenaçat , perque no ha sigut així.

  Jo no he amenaçat a ningú, i si ho hagués fet no seria tan tonto com per a escriure el meu e-mail perque em localitzin.

  La suposada amenaça va ser que els avises que si no em responien i passaven de mi com havien fet sempre, a la gent no li agradaria i rebrien protestes d'altre gent.

  D'aquí a amenaçes... Nomès van ser tres e-mails, un a una famosa empresa de productes lactics , i dos més a dos grans cadenas de supermercats.

  En un bon principi no vam publicar res per no embolicar més la troca, no voliem que als 14 anys em quedes ja un antecedent penal per a terrorista, però algu va filtrar la noticia sense dir res del cert.

  Algu va intentar posar-se medalles on no hi havien. I nosaltres hem hagut d'explicar la veritat.

  Van venir més de 20 Guardies Civil, molts d'ells venien de Madrid, eren la brigada antiterrorista, que van venir amb uns quants de Girona i uns altres de Blanes. Sobre les 11 de la nit.

  Jo no se si ara es il·legal defensar les lleis del nostre pais que diuen que es obligatori etiquetar en català. Diria que no.

  Bé, he de marxar, moltes gràcies pel vostre suport. Si a algú li interessa el tema, demà a l'"En Directe" de TV3, sortiré donant la meva versió dels fets.

  L'Exèrcit del Fènix té web, http://www.edf.cjb.net, si voleu podeu anar-hi.

  P.S. Es cert que m'ha portat consequencies tot aixó, amb tans nervies per veure que passara i tot aixó costa molt estudiar, encara que les meves notes segueixen siguent bones. A sobre no tinc ordinador ara m'he pogut conectar desde un vell, que he hagut d'arreglar. S'em van endur el meu ordinador i el del meu germà, que nomès tenia un mes. Sí, al meu germà també li van treure l'ordinador nomès perque estava conectat amb el meu.
  Però la butxaca dels meus pares, també ho notarà, i si hem d'anar a Madrid i tot... Però bé, la meva opinió és que apart de fer lleis s'han d'aplicar.

  Salut, força i llibertat!

 • Nessun dorma 334 15
  això mateix, xic! Que no estas sol! Ets admirable!

 • RepOfCat 852 14
  He tranquil i sort. Sempre fan el mateix contra qui mou un dit. Sempre exageran per les detencions, el que necesitem tots es que es faci públic perque tothom vegi que el pròxim pot ser ell potser per tansols escriure una carta en català. Són uns cabrons


 • Fes-Ho-Cat 8 14
  Hola nano,

  Des de Fes-Ho-Cat, et volem fer arribar el nostre més ferm suport.

  Hem vist la pàgina web que ens comentes, la de l'exèrcit del fènix. Hem vist que la secció d'atacs a empreses, potser no et deixa les espatlles ben cobertes. Sempre és desitjable penjar algun tipus d'avís com el del Racó Català:

  "Els comentaris i opinions de cada usuari són propietat d'ell mateix, i Racó Català no se'n fa responsable. Les opinions del Racó Català les expressen els seus redactors a la portada"

  A més, potser s'hauria de retocar l'escrit d'esxplicació, per tal que dient el mateix no es pugui utilitzar en contra vostra:

  "Si saps d'alguna web on discriminen el català, apuntalà aquí, posa el titol la direcció, alguna explicació de la web, i si pot ser un e-mail de contacta.(Quan dic discriminar el català, ja conte el simple fet d'estar en moltes lelngues i en català, no. O que es una web d'aqui catalunya, d'algun comerç o organització i no esta en català.)Atacarem tots bombardejant d'em-ails amb queixes i tot! Siuplau col·laboreu!"

  Bé, esperem que et sigui d'ajut. Força, i endavant!!
 • Lelogement 53 14
  potser la web no es del tot correcte pero s'ha de tenir en conte que esta feta per un nen de 14 anys .

  feta per ell i per ensenyar als seus amics .

  la prova de que no te malicia es que qualsevol pot saber qui es i parlar amb ell.(inclus les forces antiterroristes de madrid).

  te 14 anys i te tot el dret a ser rebel, independentiste i inclus a equivocarse,mentres no faci mal a ningu, i aixo no ho a fet, esta defensan unes ideas i ara per ara la llibertat d'expresio es legal,potser la manera d'expresarse no ha sigut la mes correcta aixo ho podeu discutir tan com volgueu pero segueixo dien que te 14 anys. Ara qui no te 14 anys i es suposa que tindrien de tindra una mica mes de cervell son els aduls (i no em refereixo als policies que van venir que dintre de tot van ser prou correctes) sino la persona que te el poder i a donat aquesta ordre que la policia en principi s'ha limitat a cumplir.

  Estan preparats per tenir tan poder?
  • Fes-Ho-Cat 8 14
   Totalment d'acord.

   Però precisament per tractar-se d'un noi de 14 anys, ens ha semblat correcte, aconsellar-lo i ajudar-lo en allò que ens sigui possible.

   És clar que es veu que no hi ha cap malícia, però desgraciadament a l'altra banda el sentit comú no es practica ni es té.

   El què és més trist , és que hagi de ser un nano de 14 anys qui defensi l'aplicació de les lleis del nostre país, mentre la classe política segueix jugant a dir les coses però no fer-les. Es troba a faltar el compliment de la frase "Dit i fet".

   Ens agradaria afegir, que ja és hora que ERC deixi d'apossentar-se al poder i comenci a ser coherent amb allò que propugna. Si fa falta deixant el govern, i tornant a l'oposició. Si no fa cap de les dues coses, se li recordarà a les properes eleccions.

   Editat al dia 20 d'octubre del 2004, a les 13:48
 • Bernat calbó 3 14
  tot el suport ia dmiració per allò que hem de fer tots els ciutadans lluitar i reclamar els nostres drets. És molt important que la por no ens faci desistir, cal que ens continuem queixant. Ara més que mai.
  Felicitats!!

 • J.R. 29 14
  Segurament es tracta del resultat de la idea genial d’algun advocat d’alguna de les empreses afectades.

  S’exagera la nota davant les forces de seguretat hipersensibilitzades en temes de terrorisme i a escarmentar el desgraciat que ens està molestant sense gastar-nos un ral.

  Estaria bé saber quines són aquestes empreses, només el fet de no etiquetar en català ja és motiu per tenir recel al comprar els seus productes, però fer això potser es mereix una abstenció total a l’hora de comprar-los-hi res.


  • CiU 178 14

   El que está succeïnt és una cosa ben diferent, mireu que vaig escriure al fil. Us ho copiaré sota:

   " ......desprès de rumiar la cosa una miqueta he trobat una sortida al embòlic, no entenia res de res però de cop m´ha vingut a la consciència El Follón amb Vidal quadras i llavors m´he adonat que encara que això no té ni cap ni peus sabia fet per motius polítics. El gran jutje va veure una terra LLiure amagada sota el missatge i llavors va fer mans i manigues per ésser el primer a arribar al cor d´aquesta organització nacionalista catalana. ( Suposada ).

   Que vull dir amb això ? que això s´ha portat a terme més tenint en compte l´odi als catalans i certs editorials i amb ganes de posar-los en ridícul que no pas la lògica policial

   Com no m´havia adonat abans. ......."


 • 1714 409 16
  Ànims, Fènix! tens una nació al teu costat.

 • CiU 178 14
  Quins pebrots tenen aquests romans.

 • Camps123 90 14
  Jo hem quedo sense paraules, es tan fort que ho expliques i et prenen per boig...on anirem a parar x deu! Tot el meu suport també cap en Fenix.

 • kefort 29 16
  Algu podria dir quines son les empreses
  que han possat la denuncia, gracies

  • CiU 178 14
   corren rumors de que una es leche pascual i les altres dues són del sector de l´alimentació.

   • Sabadellenc 3.770 15 552 👍 88
    Cert! A mi també m´agradaria saber quines són aquestes empreses! Estaria fer donar a conèixer que aquestes tres empreses han fet dentenir a un xicot de 14 anys solament per haver-los demanat que etiquetessin en català.
    Proposo una campanya de boicot BESTIAL!!!

    Si ells tracten de terroristes als catalans, NO els comprarem cap més producte!!!!

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.284.104 missatges
 • 220.642 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat