Notícia

La Unió Europea de Futbol Sala accepta la Federació Catalana com a membre de ple dret

amena_31
amena_31

ImatgeTal i com ja vam avançar fa uns dies, la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS) ha acceptat la Federació Catalana de Futbol Sala com a membre de ple dret. Aquesta decisió obre les portes a les seleccions catalanes de futbol sala per participar en els campionats oficials europeus que organitza aquesta Unió Europea. La Unió Europea de Futbol Sala és una escissió de la UEFA i la FIFA, que són les organitzacions de qui depenen la majoria de competicions oficials de futbol sala i que no accepten les seleccions catalanes.

Moscou ha estat l'escenari de la transcendent reunió de la Unió Europea de Futbol Sala, on s'ha debatut l'ingrés definitiu de Catalunya. Aquesta reunió s'hauria fet fa un mes, a Girona, si no hagués passat un cas insòlit: la denegació del visat d'entrada a territori de la Unió Europea del president federatiu del futbol sala europeu, el rus Valeri Akumian, per part de l'ambaixada espanyola a Moscou. Tot i els recursos presentats pel mateix Valeri Akumian i per part de la Federació Catalana de Futbol Sala, l'ambaixada espanyola no ha contestat.

De fet, la reunió d'avui a Moscou s'ha celebrat pocs dies després de la fi del campionat d'Europa de futsal femení a Volvograd, en què la selecció catalana va poder participar-hi i va quedar sots-campiona en perdre a la final amb Rússia.


Opina

Configuració
 • Anònim
  GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL!!!!!!!

 • Segador_1714 7.514 14 287 👍 27
  La Unió Europea de Futbol Sala (UEFS) ha acceptat la Federació Catalana de Futbol Sala com a membre de ple dret.

  Només la femenina o també la masculina ???

  Ja he tenim tres hoquei, Korfball i ara futbol sala

  Mica en mica s'omple la pica !!! • Anònim
  Magnífic.
  I qui no ens accepti que el donin pel cul. Podem amb la nostra força fer el que volguéssim.
  El Barça sol pot imposar una lliga europea lluny de la fifa feixista.
  Només cal parlar-s'ho entre els qui manen de debò.
  I Catalònia ha d'ésser a tot arreu com una de les nacions amb més pes al món - i especialment l'esportiu - cap altre poble no se'ns pot comparar.

  • Anònim
   //*//Roterakete//*//

   Molt bona, aquesta notícia arriba en bona hora, després dels cops que han supossat l'eliminació d'Andorra a Eurovisió, i sobretot la negativa de la UE (la negativa de França amb el vist-i-plau de panya que pensa "ja hem complert") de reconèixer el català.
   Sí senyor, GOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!! i que marquem encara mooooolts més.:
   plas:

  • Anònim
   Les nostres seleccions - ço és, les seleccions de Catalònia (de rugbi, de bàsquet, de futbol, etc.) han de dur jugadors de totes les Contrades Catalanes - ço és, de tota Catalònia, no només de Catalunya. Via fora amb aquest "detall"!

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.298.203 missatges
 • 221.180 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat