Notícia

Federacions esportives: Ara toca el Futbol Sala

amena_31
amena_31

ImatgeTal i com informa Ràdio Catalunya, la Selecció Catalana de Futbol Sala femení debutarà contra Bèlgica en la copa d´Europa de seleccions que es disputarà a Volvograd (Rússia) del 12 al 17 del pròxim maig. Catalunya ha quedat emmarcada en el grup A juntament amb Itàlia i Bèlgica. En el grup B hi ha Ucraïna, Bielorrúsia i Rússia. Primer es jugarà contra Bèlgica el dia 12 i el 13 contra Itàlia.

Catalunya pot competir internacionalment gràcies al reconeixement de la Federació Catalana de Futbol Sala, rebut per la Unió Europea de Futbol Sala en el mes de gener. La Federació Catalana havia estat inscrita abans en el registre de la Generalitat de Catalunya. Fa poc s´ha produït una sentència que avala la independència de la Federació Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol.

És per això que aquest campionat no té el suport de la Federació Espanyola de Futbol (FEF) ni de la UEFA o FIFA. Es tracta d´una competició de futbol sala que no es vol considerar una branca del futbol "normal".

Aquesta federació que presideix Josep Maria Zamora té tot el suport de la Generalitat. Segons ell, "a diferència del govern anterior aquest sí que ens ha donat tot el suport".


Opina

Configuració
 • Aloja 15.883 16 117 👍 121
  I per què aquest cop no s'ha despertat cap rebombori?

  • Arnau Usuari sumador 6.056 16 353 👍 1.005
   Jo em pregunto el mateix,i a més a més com és que no se n'ha fet ressò d'aquesta notícia?

   • esguard 53 16
    pot ser és més important el fet en sí, que el soroll que puga ocasionar. El que estaria força bé és que es transmetès aquest esdeveniment per TV3

    • Anònim
     """Jo és que no he parlat de les JERC. Vols que et digui que em semblen innocents ? Doncs sí que m'ho semblen. És que hi ha alguna contradicció entre que les JERC em semblin malament, però les JNC i UDJ pitjor encara ?

     Ah, i sí, jo l'any 36 i 37 hagués cremat capellans, i sense cap vergonya. Eren els menja-caps, tortura-consciències i manipula-ideologies més importants de l'època, la gent vivia acollonida gràcies a les seves estupideses i a sobre, si gosaven revoltar-se contra ells o contra l'establishment, els fotien la por al cos, que si l'infern i el purgatori i que si les òsties en vinagre. Vaja, molt pitjor que els mitjans de comunicació d'avui en dia. I quan la gent es va alliberar, es va alliberar de debò i va descarregar tota la ràbia acumulada durant anys i panys. El què va passar va ser la conseqüència lògica de la seves activitats anteriors, ni més ni menys.

     L'església catòlica va ser la pitjor de les tortures psicològiques que mai s'hagi inventat.""" by Txedos

     Mensajes como estos no son cenusrados ni mal vistos en Raco Catala, sin embargo a mi ( sin amenazar a nadie ) se me expulsa del Raco, se da mi IP, se dice donde vivo, donde estudo y alguno me amenaza.

     Viva la libertad a la " caralana "


  • vallvidrera 68 14
   Si voleu donar suport a la selecció nacional de patinatge, visiteu http://vallvidrera.info, i envieu els missatges que s'hi indiquen. Força Catalunya!

   Per cert, a rugbycatala.org es pot donar suport al reconeixement de la selecció nacional de rugbi.  • vallvidrera 68 14
   Avui surt la notícia al Diari de Girona:

   La selecció catalana de futbol sala femení serà internacional

   Acte de suport. Saguer i Zamora ahir a Caldes de Malavella.

   DDEG

   caldes de malavella
   n La Generalitat ha escollit bàndol en la disputa entre la Federació Catalana de Futbol i la Federació Catalana de Futbol Sala, controlada pel gironí Josep Maria Zamora, i apostarà per aquesta última. El fet que Zamora sigui vicepresident de la UEFS, dóna més opcions que Catalunya pugui competir internacionalment. Josep Saguer, delegat territorial d´Esports, va explicar ahir a Caldes de Malavella que «des de l´arribada de Rafel Niubò a la secretària s´està fent un esforç per aconseguir la internacionalització de l´esport català, com es va fer amb el tema de l´hoquei, i a més des de la Generalitat es coincideix amb la línia de la Federació de Josep Maria Zamora».
   De moment, la selecció catalana femenina, formada per jugadores universitàries, debutarà internacionalment el mes de maig a Rússia jugant davant seleccions com Itàlia o Bèlgica.
 • Anònim
  jo ho vaig veure a Tv3 pero la veritat es que ho van passar ràpid i sense explicar practicament si era una realitat o una intenció .

  Endavant amb les selecccions Esportives catalanes !


 • Anònim
  13.05.2004Futbol sala

  La selecció catalana femenina de futbol sala debuta amb victòria en el Campionat d'Europa
  La selecció catalana de futbol sala femení s'ha estrenat amb bon peu en el Campionat d'Europa que es disputa aquests dies a Volgograd, Rússia. Les catalanes han guanyat aquesta tarda per 9-1 la selecció d'Armènia. Recordem que la primera jornada s'havia de disputar ahir, però es va haver d'ajornar fins avui per problemes organitzatius. • Anònim
  Ah, i sí, jo l'any 36 i 37 hagués cremat capellans, i sense cap vergonya.


  ASÍ EMPIEZA SU OPINIÓN UN DESCEREBRADO COMO MUCHOS DEL 36.

  QUIEN NO APRUEBA UNA ASIGNATURA, REPITE.
  QUIEN NO CONECE SU HISTORIA, SE VE OBLIGADO A REPETIRLA.
  ¿SABES CÓMO EMPEZÓ EL 36?.

  ESTUDIA.

  TU NO ESTIMAS CATALUNYA NI ESPAÑA. Y EM SEMBLA QUE PER ALS TEUS COMENTARIS, NO SAPS RES DE LA GUERRA DE FA MOLTS ANYS. SERÍAS AMAGAT AL BOSQ EN LLOC DE LLUITAR PER CUALSEVOL DE LES PARTS, COBARD.
  HA QUEDAT VIU UN MALA BESTIA I HAN MORT MILERS DE BONES PERSONAS. ¿VOLS MES MORTS ENCARA? CABR...? • Anònim
  Ah, i sí, jo l'any 36 i 37 hagués cremat capellans, i sense cap vergonya

  ÓN

Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.254.091 missatges
 • 219.563 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat