Notícia

Finalment, els Països Catalans, més a prop de l'Alguer

amena_31
amena_31

ImatgeLa companyia irlandesa de vols econòmics Ryanair, iniciarà les seves activitats com a base aèria des de l'Aeroport de Girona el proper 5 de febrer. Ryanair s'ha decantat per Girona, enlloc de l'altra ciutat candidata, Roma, i aquest fet, suposarà una sèrie de millores en els seus serveis. Entre aquests serveis cal destacar la incorporació de vuit noves rutes, a París, Roma, Liverpool, Eindhoven, Venècia, Torí, Karlsruhe-baden... i finalment, l'Alguer! A més de l'atractiu turístic de la ciutat de Sardenya, cal recordar que aquest vol podria ajudar, i molt, a enfortir els lligams històrics, culturals i lingüístics de l'Alguer amb els Països Catalans.

Aquests nous vols, s'incorporen a l'oferta actual que l'empresa ofereix des de l'Aeroport de Girona: Frankfurt, Brussel·les, Londres, Birminghan, Bournemouth, Milà, Dublín i Glasgow. Cal recordar també que aquesta companyia opera també des de l'Aeroport de Perpinyà i des de l'Aeroport de Reus, aquest darrer, des de fa tan sols 2 mesos.

El vicepresident de Ryanair, Michael Cawley, ha dit que en acabar l'any 2004 Girona registrarà un volum de 2'2 milions de passatgers (superant els 1'2 milions d'aquest any) i la creació de 1.200 llocs de treball (directes i indirectes), tot i que altres fonts, siuen el nombre de llocs de treball en torn als 2.000. Per la seva banda, el delegat de la Generalitat de Catalunya a Girona, Carles Llorens, calcula que l'impacte econòmic d'aquesta iniciativa suposarà entre 800 i 900 milions d'euros anuals per Catalunya, 400 dels quals a les comarques gironines.

A tot plegat, recordarem una vegada més, que Ryanair, s'ha mostrat sempre solidari amb la nostra llengua, el català, incloent-la en la seva pàgina web.

Notícies relacionades:
- Els Països Catalans, més a prop d'Europa gràcies a Ryanair
- L'Alguer, més a prop dels Països Catalans
- Vols barats... i en català!


Opina

Configuració
  • Baccus Usuari sumador 5.809 16 366 👍 86
    Crec que és bo que la gent sàpiga quines empreses són susceptibles amb la nostra llengua, i quines no... Sobretot ara que s'acosten festes, i molta gent agafarà vols d'avió!

  • Només comentar que a l'igual que quan cal s'ha de fotre canya, quan cal s'ha de saber valorar la feina ben feta.    Ryanair s'ha decidit per Girona i no per Roma després d'unes negociacions molt intenses amb la Generalitat. Per tant, ara toquen llorers.

Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.009.885 missatges
  • 211.512 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums