Notícia

L'Alguer, més a prop dels Països Catalans

amena_31
amena_31
La Generalitat de Catalunya, mitjançant el seu delegat a Girona, Carles Llorens, ha demanat a la companyia irlandesa Ryanair la inauguració d'un vol entre Girona i l'Alguer, segons publica Vilaweb. A més de l'atractiu turístic de la ciutat de Sardenya, la Generalitat ha remarcat que ajudaria a enfortir els lligams històrics, culturals i lingüístics de l'Alguer amb Catalunya. Tenint en compte que la companyia opera als aeroports des de Girona i l'Alguer, la demanda podria tirar endavant. Cal remarcar, a més, que Ryanair és l'única companyia aèria de baix cost que ofereix pàgina web en català.

Opina

Configuració
 • indi 788 15
  per quin motiu, el fet de què la Generalitat envïi una carta a RyanAir es converteix en notícia.

  Des del meu punt de vista això és botifleria i punt. Una empresa com aquella té mil milions de departaments fent estudis continus sobre la viabilitat d'obrir noves línies aèrees, no els hi fa falta cap suggeriment. Aleshores?

  Una carta d'aquest tipus no fa més que utilitzar el fet nacional català i posar la Txenialitat a primera fila del camp de les notícies quan en l fons no fan altra cosa que fer-nos sentir ben catalanets: Mireu quina Txenialitat tenim que fins i tot es preocupa pels nostres lligams amb l'Alguer! I aquí tots picant com rucs...

 • indi 788 15
  Titu, no em coneixes. Sóc alegre per naturalesa i les herbetes del Gran Manitú em dibuixen un somriure a la cara d'allò més enganxador.

  Deil·lusionat?

  Ni molt menys. Però tinc tant ull per veure el bisó de la gran plana com per caçar els botiflers a cua d'ull.  Haw!

Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.009.885 missatges
 • 211.512 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums