Notícia

El PSC defensa l'actuació dels Mossos i rebutja depurar responsabilitats

amena_31
amena_31
El PSC ha rebutjat depurar responsabilitats per la polèmica actuació dels Mossos d'Esquadra de la setmana passada en el marc del desallotjament d'un grup d'estudiants antiBolonya que es trobaven tancats a la UB de Barcelona des del darrer novembre. El PSC s'ha desmarcat així de les peticions dels seus socis del tripartit a la Generalitat, ERC i ICV, que han considerat "desproporcionades" les càrregues dels Mossos. L'executiva d'ERC ha dit avui que no s'entendria que aquesta actuació no tingués conseqüències, i des d'ICV Joan Herrera ha dit que cal assumir "les responsabilitats necessàries".

El portaveu dels socialistes catalans Miquel Iceta ha considerat, però, que cal defensar l'actuació policial i ha demanat "no desviar l'atenció sobre qui va alterar l'ordre públic". Iceta ha expressat un "total i absolut suport als Mossos i al conseller d'Interior, Joan Saura", mentre descartava cessaments per l'actuació del cos policial. Per Iceta el problema s'ha desviat "cap als que han de garantir l'ordre i la seguretat" enlloc de centrar-lo en els que "malmeten l'ordre i la seguretat". En la mateixa línia s'ha expressat el secretari general de CiU, Duran i Lleida, que des del seu blog ha considerat que és "difícil distingir entre manifestants, vianants i periodistes" tot i admetre que potser les càrregues van ser "desproporcionades". Duran ha criticat Saura per no haver sortit en defensa del cos policial.

Opina

Configuració
 • dr_birras 5.754 12 329

  Si Saura hagués tancat files amb els mossos de bon principi, l'oposicioó hagués defensat els estudiants universitaris i als periodistes, com que Saura va dirque potser hi havia hagut algun excés policial (tibia crítica) ara l'oposició defensa els mossos i ataca a Saura.

  Conclusió: el que val aquí és atacar el governant per a desgastar-lo i als altres que els folli un peix (o que els estomaqui un mosso).

 • llamp 44.469 16 12 👍 10.108

  Un moment siusplau, rebobinem:

   

  Es poden obrir caps i rebutjar "depurar" responsabilitats?

   

  La policia està, hauria d'estar ja ho sé sóc un somiatruites, per servir i protegir. Si ensopego a un bretol trencant-me els vidres del cotxe i li trenco les cames a mi m'espera presó.

   

  I ells poden fer el que fan i ningú els hi ha de dir res?

   

  Necessito que m'ho tornin a repetir aixó. Ni que sigui per despertar del somni

 • usuari1714 9 8

  en solidaritat a tots aquells que van patir els abusos policials la setmana passada a Barcelona...

   

  dijous 26 de març, a les 18H, CONCENTRACIÓ a la PLAÇA DE LA FONT (de l'Ajuntament) de TARRAGONA.

   

   

   


  FORA LES FORCES D'OCUPACIÓ!

Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 8.934.914 missatges
 • 209.076 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums