Notícia

La justícia espanyola ordena detenir la cúpula de Batasuna per haver-se reunit

amena_31
amena_31
El jutge de l'Audiència Nacional espanyola, Baltasar Garzón, va ordenar ahir a última hora la detenció d'una vintena de destacats militants de l'esquerra abertzale. La policia espanyola va aprofitar que aquests es trobaven reunits a Segura (Guipúscoa, Euskal Herria), on el partit hi celebrava una reunió, per procedir a fer les primeres detencions.

Les primeres informacions assenyalen que l'ordre contra Batasuna podria basar-se en la celebració d'aquesta reunió política, ja que segons la justícia espanyola els membres que la duien a terme podrien haver estat cometent una "activitat il·legal": reunir-se. Segons les primeres informacions ja hi ha 22 detinguts, entre ells Joseba Permach, Patxi Urrutia o Rufino Etxeberria. L'operació s'emmarca al sumari 35/02 contra Batasuna. El dispositiu policial, segons va difondre ahir Efe i Europa Press, va prendre el control total de Segura, on va instal·lar-hi diversos controls i va tancar-ne les entrades i sortides. Els veïns s'havien de moure pel poble mostrant identificacions als agents espanyols.

Opina

Configuració
 • Burxot 1.815 13 888
  Realment increïble, jo em pensava que la llibertat de reunió és un dret constitucional, i un dels pilars dels drets humans, realment qualsevol semblança entre espanya i la democràcia son pura coincidència.


 • Un_Valencià 219 12

  Ara ja queda clar per a tothom que l'Estat Espanyol ES UNA DICTADURA FEIXISTA.......
   
  Els jutges feixistes fan la feina que els hi manen els poders reals de l'Estat, que són els mateixos que durant l'época de l'assessí General Franco.
   
  La transició va ser UNA FARSA, pur teatre per a enganyar a la gent i a l'opinió pública internacional, la dictadura continua i no ha canviat res, solament li han fet un rentat de cara........
   
  Baltasar Garzón és un feixista, defensor de LOS PRINCIPIOS FUNDAMENTALES DEL MOVIMIENTO NAZI-ONAL, que con sabem són allò de "Una, Grande y Libre", aquest individu utilitza el seu càrrec de jutge, per fer política feixista y colonial castellana, reprimint, perseguint, aterroritzant als opositors polítics de la dictadura actual.......
   
  En ple segle XXI, no es pot consentir que ningú segrestri els Drets Humans i s'atorgui la propietat del seu exercici.
   
  Ni Garzón ni els altres jutges feixistes del TOP, són propietaris dels Drets Fonamentals, els cituadans NO NECESSITEM CAP AUTIRTZACIæquot;  per exercir-los.
   
  Qualsevol cutadà TE DRET  a reunir-se, a expresar la seua opinió política ( siga la que siga ), a manifestar-se pacificament, a difundir les seues idees pels mitjans que cregui convenients, a associar-es, a presentar-se a les eleccions, etc, etc, etc......
   
  Aquest drets són consubstancials a la condició humana i no hi ha ningú que tinga dret a considerar-los propietat privada seua........Com fa el feixista de Garzón, autentic delinqüent violador de tots els drets fonamentals de les persones.
   
  Crec que ja es hora de que Garzón, Marlaska, Del Olmo, Pedraza, etc, etc......I els fiscals que els fan el joc, comparguin davant del TRIBUNAL PENAL INTERNACIONAL DE LA HAYA, per violació continada y reiterativa dels DRETS HUMANS FONAMENTALS  a l'Estat Espanyol.
   
  El problema és molt greu, tenim un grup de facciosos atrixerat a una de les institucions més importants de l'estat........La judicatura.........Amb aquesta situació, la democracia és imposible......
  • sanes_antifa 498 12

    Aixó cada dia es més acollonant, i la onu i la unio europea fan com sempre, mirar a un altre costat, quina por tenen a ejpanya que sempre durant el transcurs de  l'histortia han fet el mateix, retallar llibertats, ja no ens podem ni reunir!!!!  Canya contra espanya  Otegui Askatu, i la resta de presos polítics d' Euskal Herria i dels Països Catalans.
   Tot el que s'els vindrà a sobre s'ho tindran bés guanyat, ens obliguen a radicalitzar-nos, tot pel poder de l'estat, dient mentides i represaliant als que lluitan contra la mentida i per la llibertat.
   Però no pararem de lluitar, espanya ya pots gastar tot el maleït superhabit en presons perque no hi cabrem, no ens fa por la seva repressió, volem la llibertat dels Països Catalans d'Euskal Herria i de Galiza, i ja posats de castella i Andalusia, peruqe espanya fa pudor a merda.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.238.537 missatges
 • 219.045 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat