Publicitat

Notícia

L'alcalde de Madrid creu que els 'problemes identitaris' són els causants del caos de les infraestructures catalanes

amena_31
amena_31
L'actual alcalde de Madrid (Espanya), Alberto Ruiz-Gallardón (PP), ha afirmat en una entrevista de l'agència de notícies Europa Press que els catalans "estan pagant" les conseqüències de dedicar recursos econòmics "al debat de l'Estatut" i "amb finalitat identitària" enlloc d'haver-los destinat a les infraestructures. Gallardón creu que les administracions "autonòmiques" es van crear per resultar properes als ciutadans, i no pas per ser emprades "exclusivament amb finalitats identitàries", un fet que al seu parer malgasta esforços i recursos.

L'alcalde de la capital espanyola ha comparat els 8 anys en què ell mateix va estar al capdavant de la Comunitat de madrid (fins l'any 2003), en què afirma que va dedicar els recursos a invertir en infraestructures i en modernitzar els serveis als ciutadans "enlloc de dedicar-se a cercar la pròpia identitat, reescriure la història i construir una alternativa cultural diferent" de la que afirma "està implantada a la societat". Per Gallardón "qui paga les conseqüències" de dedicar recursos a temes identitaris "són els ciutadans" que deixen de rebre millores "en infraestructures, sistema sanitari o educatiu, etc".

Alberto Ruiz-Gallardón no ha parlat en cap moment, però, del dèficit d'inversions estatals apuntat per tots els indicadors econòmics i experts (alarmant), ni s'ha referit a l'espoli fiscal (que tots els estudis i experts calculen al voltant d'1.5 - 2 bilions de pessetes anuals) i les diferents balances fiscals respecte uns o altres territoris de l'Estat, ni ha parlat tampoc en cap moment de la diferència entre inversions pressupostades al Principat i les finalment executades (gairebé un 30% d'incompliment).

Per l'alcalde de Madrid l'únic que explica el caos ferroviari no són tampoc ni la nefasta gestió que es fa des de Madrid de la xarxa de Rodalies, ni la manca d'inversions en la xarxa i en aeroports, ni la gestió directa d'Adif de l'aeroport del Prat (cada dia més col·lapsat), ni la gran apagada elèctrica de fa algunes setmanes; l'únic que explica tot això és el debat identitari. Una reflexió "diferent".

Opina

Configuració
 • fews 15 11
  Acabem amb això. Independència d'Espanya i que es quedin els espanyols amb els seus problemes identitaris.
 • dr_birras 5.754 13 369


  PROBLEMES IDENTITARIS ELS SEUS!!!!!

  Ni amb l'estatus de capital europea, ni amb el plus d'inversions de l'estat (no va terminal aeroport), ni amb el robatori deslleial de seus d'empreses i fires de la resta d'Espanya aconsegueixen que Madrizzz surti de "ciutat segundona d'Europa" que ningú tret dels mandrilenys té en compte per a res.

 • Aulivé 4.854 11 442
  Aquest home és idiota oi?
 • Cristòfor Colom 2.298 12 771

  Fins quant haurem d'aguantar coses com aquestes. On és la justícia en aquest univers?
 • Mikaku 2.760 14 679 👍 262
  Ja cal que fotem el camp d'aquesta Ecspanya o acabarem fotuts del tot.
 • dvbotet 200 12 👍 6

  Estic d'acord amb el Sr. Gallardón. L'únic problema identitari que té Catalunya és Espanya i tots els espanyols que hi viuen i no els dóna la gana d'aprendre el català ni d'integrar-se. També l'imposició identitària de posar banderes espanyoles arreu. Aquests són els veritables problemes. Deixeu-nos en pau!
 • __5576__ 5.809 14
  I Robben sin venir ....... 
  P.S.: Albertito, apren de la Espe, que "larga" menys per la boqueta i fa molt més que tu ...
 • defensor Usuari sumador 11.476 16 174
  De veritat, senyor Gallardon, creu vostè que l'any 2005 el govern català es va gastar més de 19.000 milions d'euros parlant de problemes identitaris?

  Vostè és un cínic, un immoral i un indesitjable. Demani-li les balances fiscals regionalitzades al senyor Solbes que les te amagades al calaix i després parli.

  L'enriquiment del seu territori no l'ha fet la seva saviesa gestionant recursos sinó el flux imparable de diners provinent del saqueig a la colònia catalana.
  • Jordi de Blanes 9.682 13 220 👍 671
   Home, jo crec que ja ho deu sabé no?
   Es mes preocupant la manca d'informació que pateix encara gran part dels( "aquells que son catalans per que treballen i viuen a Catalunya tan sols segons deia J.PiS.ex-presi,")...... gràcies als nostres inestimables polítics  que no pas les burrades puntuals que digui un pepero desorientat.

   Avui  he sentit als conservadors de Catalunya, un tal Cirera i un tal de CiU, criticant al govern actual responsabilitzant-lo de la manca d'inversions per infraestructures.
   Però no fotem Cirera, el teu partit juntament amb CiU,  son els culpables del que està passant, per la manca d'inversions dels vostres anys al poder.
   Es clar i evident que la vergonya no camina per alguns barris.

   Salut company.

 • subz 118 14
  Si senyor! El missatge vindria a ser: posa't a quatre potetes, relaxa el culet, i disfruta! Deixa aquest llenguatge que no serveix per a res, comença a pensar en espanyol, i a sentirten, i veuras com de seguida Renfe començarà a anar bé, els peatges desapareixeran (com a Madrid), la gasolina baixarà al preu espanyol, les cues i les retencions a les carreteres desapareixeran. Tot això és a les teves mans. JOIN SPAIN NOW!
 • __9617__ 9.266 13 👍 15
  i es queda tant ample!
 • FuRTi Usuari sumador 19.625 12 76 👍 6.963
  I encara hi ha gent que es creu que ens podem entendre amb aquesta mena de neandertals.
  Poden dir missa, perquè les dades son les que son, i aquestes coses se les poden creure a Madrid i a la resta que viu de la subvenció, però no els catalans. Als catalans en canvi, això ens deixa una evidència més, que el més fàcil i sensat, és treballar per la independència.
 • CATALAN FOR EVER 1.180 12

  APAA NOI A CASCARLAA!
   
   
  I JA D PAS.. repasa el teu temari d CATALUNYAA LLIURE xD
 • rab 416 13

  Ens roben el diners, ens insulten, ens deixen sense trens, sense llum i sense aeroport, boicotegen les nostres empreses i productes, i a més a més, se'n foten. Fins quan aguantarem aquesta humiliació constant i absoluta?

 • Pitu 8.044 13 266

   
  I aquest tros d' ase és dels moderats del PP?
 • Sants Usuari sumador 31.048 14 27 👍 10.266
  Ell dedica recursos econòmics al Reial Madrid i a l'Atlètic i bé que li va, no? (Políticament, perquè esportivament... )
 • Puigdomènech 9.562 12 224 👍 2.550
  tota la raó.

  El conflicte que tenen els espanyols per assimilar-nos, ens costa un ull de la cara.

  I la solució és deixar d'intentar ser catalans i espanyols alhora. No funciona. El més pràctic és ser el que ja som: catalans. I ens estalviarem un munt de problemes i despeses.
 • El flipat 872 11
  Que penós. Però si no tenim les competències del que ha petat, com volen que hi gastem? Perquè el que no diu el Gallardón és que els Ferrocates funcionen de puta mare i tenen més freqüència que la Renfe.
 • EmulatorQ Usuari sumador 61.596 15 6 👍 16.497
  I encara ningú no li ha picat el crostó? 

  La causa dels nostres problemes estructurals és l'estat i el govern espanyols, que distribueixen les inversions com els rota i així després ens va com ens va: que tenim infraestructures patètiques mentre a d'altres poblacions tenen aeroports amb quatre terminals, llibres d'escola gratis, etc.
 • Bismut 83.920 16 2 👍 3
  Si, la culpa és nostra, que no fem infraestructures que ha de fer l'estat XD

  Ens pren per tontos?

  XD
 • J.R. 29 14

  Avui els de RENFE diuen que és per la puja.
   
  Fins i tot en això són una colla d'incompetents.
   
  Haurien de saber que, com que la pluja és culpa dels problemes identitaris, les seves avaries, de retruc, són culpa dels problemes identitaris.
 • Talaiòtic 2.376 12 755
  Alberto Ruiz Gallardón: "enlloc de dedicar-se a cercar la pròpia identitat, reescriure la història i construir una alternativa cultural diferent".

  Com si des de les institucions catalanes es destini una fortuna a descobrir i divulgar les mentides que s'han inventat aquests gallardons!

  Però què preocupats què comencen a estar, he, he, he...

 • Sr.Fawlty 748 12 👍 43
  Això és la dreta moderada del pais que ens té ocupats i sotmesos.
  El cinisme, la fatxenderia i la mentida del l´únic pais europeu on el feixisme no perdé la guerra i ha tingut una continuïtat amb aquest "Estado" colonial que ens escanya.
  És realment tan neci aquest senyor o realment estem fent quelcom de bo per a la nostra llibertat i per això l´enemic es posa així de  nerviós?
 • grinfild Usuari sumador 24.807 15 45 👍 3.613
  És veritat, els nostres problemes identitaris són els culpables d'aquest desgavell. Si la gent  fos concient de qui som i que l'únic camí possible que hi ha és la independència. Si fos així, faria anys que seriem independents i no tindriem aquests problemes.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.191.229 missatges
 • 217.389 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat