Notícia

Les JERC donen suport a l'opció d’Esquerra per a un govern d’Entesa Nacional pel Progrés

amena_31
amena_31
La Comissió Permanent de les JERC (Joventuts d' Esquerra Republicana de Catalunya), ha decidit avui "donar suport a l' Entesa Nacional pel Progrés" per la qual ha optat Esquerra a l'hora de formular un nou govern a la Generalitat de Catalunya.

Segons ha afirmat Pere Aragonès, portaveu nacional de les JERC, "davant de dos opcions no independentistes", la millor solució és "optar per aquella que permet avançar en la construcció nacional i en la millora de les condicions de vida dels i les  joves". Segons les JERC "l'accés per part dels joves a un habitatge digne ha de ser una prioritat del nou govern", i només és pot avançar cap aquest objectiu "amb un programa de govern d'esquerres", que "era impossible en una coalició amb CiU".

Per altra banda, les JERC consideren que "la presència d' Esquerra al govern en els departaments clau que s'han fet públics permetrà un govern compromès amb la construcció nacional dels Països Catalans, bo i entenent que Esquerra és la única força parlamentària que aposta per aquest objectiu".

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.009.882 missatges
  • 211.512 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums