Notícia

El videjoc 'GTA Vice City Histories' amaga un cartell en català

amena_31
amena_31
L'empresa americana de vídejocs Rockstar NYC, creadora de jocs tan coneguts com ara Bully, Canis Canem Edit, Table Tennis, Midnight Club, però especialment coneguts per les sèries multivendes de Great Theft Auto: Vice Site Histories i Liberty City Histories, ha tingut un petit detall pels catalans.

L'empresa americana de vídejocs Rockstar NYC, creadora de jocs tan coneguts com ara BullyCanis Canem Edit, Table Tennis, Midnight Club, però especialment coneguts per les sèries multivendes de Great Theft Auto: Vice Site Histories i Liberty City Histories, ha tingut un petit detall pels catalans.

En aquest fòrum de vídeojocs, resulta que algú s'ha adonat que en un moment de la partida del 'GTA Vice City Histories', concretament a la segona ciutat hi ha un restaurant anomenat Cafè Robina (situat a prop del conccessionari de cotxes Autos Sunshine, al barri cubà), on just a l'esquerra de l'entrada hi apareix un cartell on hi posa 'Que bo és el Pollastre! / Condiment vegetal', tal i com es pot apreciar en aquesta captura de pantalla.

Després d'investigar una mica, hem esbrinat que actualment hi ha 3 encarregats en la tasca d'investigació del joc en qüestió: Joe Howell, Adam Davidson i Marc Fernández, un català que suposem que serà el responsable d'aquesta picada d'ulls.

Actualització: El joc disposa d'una entrada a la wikipèdia catalana, on es comenta aquesta curiositat.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.251.525 missatges
  • 219.464 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat