Notícia

Es presenta la plataforma Sobirania i Progrés

amena_31
amena_31
El proper dimecres 4 d'octubre es presentarà la Plataforma Sobirania i Progrés en un acte públic a Barcelona. Aquesta plataforma és un moviment que vol donar la paraula a la societat civil del nostre país i que defensa que el benestar de la nostra societat depèn de l'assoliment de la sobirania política plena.

El pas següent i necessari per assolir la sobirania dels Països Catalans consisteix en l'exercici del dret de decidir o dret a l'autodeterminació. Sobirania i Progrés neix amb la voluntat d'esdevenir un àmbit propi de la societat civil que actuï per assolir aquest objectiu. Tot i que existeixen diferents organitzacions que treballen des del seu àmbit per assolir un projecte sobiranista, fins ara no n'hi ha hagut cap que englobi el conjunt de la societat civil. L'objectiu de la plataforma és la construcció d'aquest projecte sobiranista per contribuir al fet que esdevingui majoritari en la nostra societat.

L'espai web de Sobirania i Progrés vol servir perquè la societat els enviï les seves idees, reflexions i projectes i perquè tothom que vulgui participar d'aquest projecte s'hi pugui adherir. La plataforma vol donar suport a aquelles iniciatives polítiques i socials que difonguin i reforcin un projecte sobiranista per al nostre país.

Sobirania i Progrés vol convidar tota la ciutadania a venir a l'acte de presentació de la plataforma, que comptarà amb la participació de Ramon Carranza, Joel Joan, Oriol Junqueras, Héctor López Bofill, Elisenda Paluzie, Anna Puigvert i Maria Mercè Roca. Aquest acte reivindicarà que l'objectiu de la sobirania és urgent i la necessitat que sigui present a l'agenda política del país. 

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.286.753 missatges
  • 220.708 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat