Notícia

Tot a punt per les Barrakes 2006 de Sentmenat

amena_31
amena_31
Enguany ja fa cinc anys de l'organització de les primeres Barrakes a Sentmenat (Vallès Occidental). Un acte lúdic i festiu que ha permès l'autogestió de diferents entitats del poble i la oportunitat per tots aquells grups novells i grups consolidats d'àmbit local, a pujar a un escenari, i així, amb un petit impuls, ajudar-los a tirar endavant amb el seu projecte musical.

Tot i així, i per tal de fer un ressò mes ampli, juntament amb els grups locals han actuat formacions musicals d'arreu del territori amb un reconeixement i una experiència professional que ha ajudat als primers a tenir un públic assegurat durant la seva actuació.

Grups com Obrint Pas, Gertrudis, Cheb Balowski, La Carrau, Su Ta Gar, Mallacán, Andreu i els Rumberus, The Kinki Coocoo's, Pirat's Sound Sistema, Cesk Freixas...són un petit exemple dels grups que ja han passat per l'escenari de les Barrakes al llarg de les seves quatre edicions i, al cap del temps, ja son una realitat consolidada dins el panorama musical català, i inclús podríem dir, per segons quins grups, dins el panorama musical estatal.

Així doncs, us convidem a viure la cinquena edició de les Barrakes, que aquest any ens presenten dos dels grups que sonen mes arreu de les comarques, Mesclat i Skalariak, que juntament amb la resta de grups, ens garantiran dues nits plenes de música, festa i disbauxa.

Podeu visitar la web de les Barrakes on hi trobareu el cartell i més informació sobre la resta de grups, o sobre com arribar a Sentmenat.

Organitzen: Ajuntament de Sentmenat i Tirabol Produccions.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.914 missatges
  • 218.614 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat