Notícia

La Coll@nada serà l’atracció de la Festa Major d'Igualada

amena_31
amena_31
La Coll@nada, la iniciativa jove

La Coll@nada, la iniciativa jove de la Festa Major d’Igualada, ja té a punt el programa d’actes, que es celebraran aquest cap de setmana. Aquesta és una iniciativa impulsada per un grup de joves de la ciutat, cansats que l’Ajuntament els donés l’esquena durant la Festa Major. Així, des de l’any 2004, s’inicien les activitats, que amb pocs recursos i molta imaginació, esdevenen un èxit per la participació dels joves de la ciutat.

Enguany, la Coll@nada manté l’estructura d’actes similars a l’any passat, s’hi introdueixen alguns elements nous. El primer de tot és l’espai de “barraques”, que estrenarà una nova disposició, a més d’acollir tres noves entitats. Així, aquest espai (que recordem que va ser l’èxit més destacat de l’edició de l’any passat) serà altre vegada l’aglutinador del jovent a les nits de Festa Major, especialment la del divendres amb el “Tasta el rec”, on les diferents casetes oferiran els seus tastets cuinats especialment per a l’ocasió. A la zona de Barraques, cada dia s’hi oferiran animació i concerts, amb Rauxa i Pastores Rock el divendres, Pirats Sound System i Strombers el dissabte, i finalment el diumenge serà el torn de Xazzar i Master Blaster.

A més, el dijous al vespre es farà l’Operació Cigró, i el dissabte al migdia, el vermut popular i el ‘Fes-ta el dinar’, enguany a la plaça Sant Miquel. La graellada poular i l’espectacular cercanit seran els actes forts de la nit del dissabte i finalment el diumenge serà el dia dels ja tradicionals jocs bèsties, així com de la Xoco Party de la matinada, que donarà per acabats els actes de la Coll@nada. Entre d’altres actes de la Festa Major també destaca el concert de dissabte a la nit, amb Gossos, Cris Juanico i La Gossa Sorda.

La web Bonrotllo ha realitzat un dossier especial que recull la informació dels actes de la Coll@nada, de la Festa Major, així com un seguit d’informacions d’interès relacionades amb la festa.

Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.920 missatges
  • 218.614 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat