Notícia

Comença la XV Alternativa de Manresa

amena_31
amena_31

Avui dimarts comença la XV edició de la XV Festa Major Alternativa de Manresa. La tronada i el ceratasques d'inici de festa amb la Fan Farra fanfàrria encetaran la mítica festa manresana.

Avui dimarts comença la XV edició de la XV Festa Major Alternativa de Manresa. La tronada i el ceratasques d'inici de festa amb la Fan Farra fanfàrria
encetaran la mítica festa manresana.

Demà dimecres 23, a partir de les 21h serà el torn dels actes de la plaça Gispert. Quico Palomar (cantautot), Safanòria i D-Callaos seran la nota musical de la nit. També hi haurà el sopar popular i l'impressionant  Concurs d'imitadors, aquest any dedicat a l'Albert Pla.

El Dijous 24 a les 22h comencen els actes forts de l'Alternativa. Ara ja situats a la Plaça Puigmercadal. A part de la musica l'Alternativa també ofereix altres tocs culturals com per exemple els pilars castellers que ens oferiran la Colla Castellera Tirallongues de Manresa. Els grups que ens acompanyaran aquella nit seran els Hormigon Armado (hardcore) Mauresca Fracas dub (ragga) i Hermano L (hiphop)

El Divendres ens tornarem a trobar a la Plaça Puigmercadal, on les madrilenyes  BKC (hip hop) ens encendran una de les nits més mogudes de l'Alternativa, a continuació podrem gaudir dels bascs The Solanos (punk, rock, ska) i dels més que coneguts ja als Països Catalans Insershow (versions punk rock)

El Dissabte immersos ja en l'enboirament col·lectiu de la ressaca. Ens retrobarem i anirem junts a la plaça per a veure les actuacions dels aragonesos Mallacán (rock-ska, regae), dels "hardcoretes" Afganistan ye-yés, dels francesos Éjectés i després gaudirem de la seva altre faceta,... es canviaran la roba per a convertir-se en els The Clash cash (versions de The Clash)
El diumenge ja, és el dia de les i els manresanes i manresans, a on fem la nostra festa grossa... Entre les actuacions cremem també la ja tradicional Falla de Festa Major. Després podrem gaudir de grups com Garrigals (punk rock), els grans Skunk (ska punk)  i la tradicional Orquestra Alternativa (de The Clash a Sisa).

L'Alternativa s'acaba el dilluns a la tarda el trencador Cercatasques de fi de festa, aquest també té el valor afegit de ser semi-paral.lel, amb el gran Correfoc de Manresa, i després... La última gran dit Manresana amb la Mitjanit (Festa Major Convencional)

La Festa Major Alternativa està organitzada per la seva comissió especial, formada per: Assemblea de Joves de Manresa (AJM), Candidatura d'Unitat Popular (CUP), Colla Castellera Tirallongues, Casal Popular La Fadulla i Maulets, CSD Na Bastardes i el CSO La Tremenda.


Opina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 9.225.914 missatges
  • 218.614 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat