Notícia

TV3, La Sexta i probablement Canal 9 emetran partits de la lliga espanyola de futbol

amena_31
amena_31
Mediapro, la productora televisiva que té els

Mediapro, la productora televisiva que té els drets televisius de la Liga de Futbol espanyola, va anunciar ahir que havia arribat a un acord amb 'La Sexta' per a retransmetre un partit a la setmana de la lliga de futbol espanyola a través d'aquesta cadena, enlloc de fer-ho a través dels canals de la FORTA (l'associació que reuneix les cadenes autonòmiques estatals).

De totes maneres al Principat i molt probablement també al País Valencià l'emissió es podrà veure també per TV3 i per Canal 9 simultàniament amb la retransmissió de La Sexta, després que Mediapró acordés ahir amb Televisió de Catalunya (TVC) la cessió dels drets de transmissió del partit dels dissabtes al Principat (una fórmula que ja s'ha usat aquest estiu per a la gira americana del Barça).

Mediapro encara no ha tancat l'acord amb Canal 9, però sembla proper un acord molt similar al que ha arribat amb TVC. Canal + així mateix continuarà emetent un partit codificat els diumenges.

Mediapro va afirmar que l'oferta de "La Sexta" era la millor des del punt de vista econòmic, i que s'ajusta al model d'explotació dels drets dels últims deu anys, a diferència de les altres ofertes rebudes. L'acord entre Mediapro i "La Sexta" és per tres anys.

Opina

Configuració
 • Talaiòtic 2.376 12 758

  A veure si així des de Balears podem tornar a veure el Barça per TVC i no per IB3!
  • Tamagotxi 742 12

   Sembla que IB3 vol negociar amb Mediapro per poder trenstramentre la lliga,jo espero que no,i atenció a ses illes,perqué sembla ser que C9 i TV3 faran el mateix que la temporada passada,posaran el Canal 33 i Punt 2 respectivament,el que us vull dir és que potser no podreu vore el futbol,en català,totalment injust,demano a gent de ses illes correus a TV3,Canal 9 i IB3 per poder vore el futbol en català,és vergonyòs que a ses illes és quedaràn sense futbol en català,jo no se que es mijor,que si IB3 ho emeteixi,peró si no ho emeteix,Canal 9 I TV3 que emeteixi el partit sense variar frecuencies.
   Per cert,segons tinc entès,telemadrid o telesperanza criticant la Sexta als seus informatius com també ho ha fet la"Señorita Aguierre"dels colloms!
Publicitat
Publicitat

Novetats

Fòrums

 • 9.225.919 missatges
 • 218.614 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat