Notícia

La Cabota d'estiu ja en el carrer

amena_31
amena_31

cabotaUn nou número de La Cabota, el sisè, ha eixit i està distribuint-se estos dies per la comarca de La Safor i permoltes comarques valencianes. El butlletí ha consolidat la tirada en 5.000 números, que de forma gratuïta es poden trobar en un llarg llistat de llocs i que apareix a la mateixa revista. Així doncs, la publicació, que ja acompleix any i mig de vida ofereix unes notícies que son d'una temàtica variada, i com sempre toquen temes d'actualitat.

Tots els esdeveniments que s'han produït o estan produint-se al País Valencià son tractats de marera àcida, satírica i divertida en les seus planes .I este nou número d'estiu ens parla, clar i ras, d'una ideologia, la cabotista, que va estenent-se amb força per totes les nostres comarques.L'humor, la sàtira, l'ironia juguen un paper fonamental en les nostres vides i La Cabota, vol, entre altres moltes coses, que esta forma tant valenciana de vore el món que tenim nosaltres, es mantinga ben viva.

Recordem que La Cabota és la revista satírica de La Safor (València) que té una publicació estacional (Primavera, Estiu, Tardor i Hivern), en B/N, de 16 pàgines, gratuïta i amb una tirada de 5.000 exemplars repartits majoritariament per la comarca. Si voleu, ja podeu aconseguir els números anteriors de la revista, així com les xapes i samarretes oficials. Per a qualsevol cosa contacteu en nosaltres: info@lacabota.comOpina

Configuració
Publicitat
Publicitat

Fòrums

  • 9.285.113 missatges
  • 220.676 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat