Notícia

Maragall es querella contra l'escriptor Salvador Sostres per 'injúries greus'

amena_31
amena_31
pasqual, maragall, psc El president de la Generalitat de Catalunya, Pasqual Maragall, s'ha querellat contra l'escriptor i col·laborador de l'AVUI Salvador Sostres per uns articles apareguts a la seua pàgina web, on aquest li preguntava al propi Maragall si és cert que té problemes amb l'alcohol. Maragall, que ha aclarit que es tracta d'una petició 'personal' reclama una reparació econòmica a l'escriptor per un valor no inferior als 2 milions d'euros, en concepte del que ell entén són "injúries greus".

Segons la denúncia els fets suposen un 'atemptat greu a la dignitat del càrrec' que ocupa el destinatari de les acusacions, el propi president de la Generalitat Pasqual Maragall. L'article a què es fa referència data del 24 d'abril, en un escrit titulat "Públic i privat" on Salvador Sostres fa una bateria de preguntes directes a Pasqual Maragall demanant-li si és cert que és alcohòlic o no, o bé ho ha estat en algun moment; i també si, en cas de ser verídic, té la seguretat que aquest alcoholisme no li ha deixat cap seqüela, ni si té un trastorn bipolar.

Els rumors sobre un suposat alcoholisme de Pasqual Maragall daten de la seva època d'alcalde de Barcelona, i ell sempre els ha negat. Maragall defensa que aquests rumors eren la manera com els adversaris tenien d'atacar-lo quan presidia el consistori barceloní, i de fet no s'ha demostrat mai que tingués un problema amb la beguda.

Opina

Configuració
 • sarabastall 3.365 13 601
  La veritat és que els catalans ja estem una mica cansadets amb la cantarella aquesta.
  Per què no s'inventen aquesta classe de boles sobre Acebes, Rajoy o Montilla i deixen en pau els polítics de la terra d'una vegada?
 • destraler 1.770 14 905
  M'encantaria que aquest procés el guanyés en Maragall (només aquest) i que en Sostres hagues de pagar 2 milions d'euros i es quedés a la ruina.
  M'encantaria per veure quin tipus d'articles escriuria a partir d'aleshores.
 • angel acebes 5.627 14 381
  El Sostres ja no està a l'AVUI? 
 • Daniel1714 2.168 14 800
  Sigui o no sigui veritat el que vomita cada dia aquest "senyor" no es mereix ni un sol comentari.

  Persones que no tenen respecte per res ni per ningú, no més es mereixen el que pregonitzen.


 • Mergon Usuari sumador 22.172 15 59 👍 308
  Canya al Sostres.

  Tot i que si són preguntes, dubto que en Maragall pugui guanyar...
 • grinfild Usuari sumador 24.949 15 45 👍 3.913

  Aquesta és la manera que tenen els socialistes de silenciar als no adictes al règim. Bé de fet en tenen d'altres de maneres, però aquesta n'és una.
  Sostres endavant!
 • noicat 8.245 16 260 👍 6
  No sabia que en Sostres ja no estava a l'Avui.

  Per què en Maragall no va querellar-se amb els insults diaris -alguns de molt greus, més que els d'en Sostres- que feia la Cope durant el procés de l'estatut? Per què en Maragall no va querellar-se quan des d'Espanya se l'insultava dia rere dia just l'endemà del pacte del Tinell?

  Hi ha alguna cosa que no em quadra gens, en això. No entenc per què en Maragall no es querella contra uns i en canvi ha demanat ara preu pel cap d'en Sostres. En Sostres pot agradar o no, però en Maragall ha rebut insults més greus durant tres anys i que jo sàpiga ni tant sols s'ha immutat.


  • grinfild Usuari sumador 24.949 15 45 👍 3.913
   En Sostres està a l'Avui, simplement que també té un blog i publica altres textos. Si ara ens hem de querellar per totes les estupideses que es publiquen en els blogs de tot el món, colapsaríem la justicia. Crec que hauria de presentar una demanda a en Maragall i l'Iceta per tenir uns blogs tant lamentables, a sobre en Maragall és el president de la Generalitat, com a minim hauria d'escriure-hi alguna cosa interessant. Ens deixa fatal com a poble.
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.238.522 missatges
 • 219.044 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat