Notícia

Esperanza Aguirre diu que un fill mort per terrorisme dóna més rèdits que la loteria

amena_31
amena_31
pilarLa presidenta de l'Associació de Víctimes de l'11-M, Pilar Manjón, ha denunciat a Ràdio Euskadi que la presidenta de la Comunidad de Madrid (Espanya), Esperanza Aguirre (PP) li va dir que "tenia molta sort perquè els 10.100 euros que m'havien donat per la mort del meu fill als atemptats de l'11-M tenien més valor que la loteria, perquè no cotitzen a hisenda".

Pilar Manjón i l'Associació de Víctimes de l'11-M és una de les organitzacions que no acostumen a estar d'acord amb l'Asociación de Víctimas del Terrorismo (AVT) en els seus plantejaments sectaris i afins al PP, i contraris al diàleg per a acabar amb el terrorisme. Sovint ha estat criticada i menyspreada per amplis sectors propers a l'AVT i a la dreta espanyolista. Fins i tot amb motiu d'algunes manifestacions que l'AVT ha convocat a Madrid (com aquella en què es va agredir al ministre espanyol Bono) se l'ha titllat de "comunista" i se l'ha insultat repetidament per no estar d'acord amb la línia que vol traçar l'AVT.

De fet Manjón va haver de deixar Madrid fa mig any degut a les amenaces de mort que rebia perquè, segons ella, "al meu fill no el van matar qui ells volien". Amb aquest ells es referia, principalment, a la premsa afí al PP i a la AVT, que va organitzar una espècie de campanya contra ella amb notícies i difamacions constants acusant-la de "manipular" per no pensar que ETA havia matat el seu fill. De Manjón es pot recordar especialment la compareixença al Congreso de los Diputados espanyol en la Comissió d'Investigació de l'11-M, on va carregar contra tots els polítics i els va dir tirar en cara que estiguessin allà culpant-se els uns als altres enlloc d'intentar resoldre el que va passar i estar amb les víctimes. Els va acusar d'apropiar-se de la Comissió, doncs només s'estava parlant de lluites polítiques i no dels fets en sí mateixos. En un moment donat va preguntar "De que se rien?" en referència als diputats i senadors del PP que eren a la Comissió i que feien mofa del que estava declarant, a part que alguns (com Zaplana) llegien tranquilament el diari mentre ella parlava [entrevista al 20 Minutos].

Opina

Configuració
 • Forçaalporró 13.859 12 143 👍 1.647
  La dona aquesta ha estat rebent trucades dels demòcrates que tots sabem amenaçant-la, i dient-li, per exemple, "por 4 muertos de mierda se perdieron unas elecciones", el dia de les compareixences al congrés, la gent del PP els va cridar "meteos a vuestros muertos por el culo", etc.
  Això sí, ells són els demòcrates, els solidaris, etc...ja cauran!
  Ells són els que desrpés reclamen la dignitat de les víctimes, sempre i quant els hagin matat separatistes rojos.
  Ells després es confessen, reben l'absolució, i a dormir en pau...
 • Sabadellenc 3.769 14 540 👍 90
  Quina vergonya...  Jo realment no vull estar de cap manera en un estat així! 
 • Hartigan 13.799 12 146 👍 115
  ¡¡¡DIMISSIæquot;!!! • sardanista 2.864 13 662 👍 2

  Quina vergonya i quin fàstic. L'Aguirre aquesta no té ni tacte a l'hora de parlar. Això demostra el que significa pel PP el terrorisme i les ´Vístimes. Fa sortir 1.5 milions de persones al carrer, i després parla d'aqeusta manera...
   
  A més de fatxa, imbècil, és clar que una cosa porta a l'altra.
 • Dridrak 15.398 12 118
  A això li diuen democràcia. Jo no la veig enlloc la veritat. Només es pot sentir odi cap aquestes persones, això sí, un odi que significa que no es vol veure mai més a aquesta gentola, no volem cap desgràcia per a ell, al contrari del que pensen ells de nosaltres.
 • Aloja 15.883 15 113 👍 121
  Estan malalts. Tan obsesionats en el seu món particular que no entenen que algú demani justícia i ajuts per una desgràcia enlloc de prendre partit descaradament per ells per sobre de tots. Si no els recolzen els han de menysprear. No no només no són víxtimes de primera sinó que tenen interessos ocults. Són fastigosos.

  Molt maca la manifestació de l'altra dia fent servir els diners que havien d'anar a l'ajut de les víctimes per pagar els autocars i els entrepans als juvilats del partit.

  Colla d'hipòcrites.
 • xmetralla 5.953 16 359 👍 24
  Jo ho vaig sentir ahir o abans d'ahir per la ràdio. És indignant i indigne. Aquesta tia a mi que em perdonin, però l'haurien de fotre al jutjat per atemptat contra l'honor dels morts. No se si legalment és possible però.
 • Josetxu 3.779 12 539
  La millor paraula per descriue l'Esperança Aguirre és feixista. I com el seu nom indica, tinc l'esperança que algun dia la gent obri els ulls, que vegin de quin peu calça. Només podria dir-ne disvarats d'ella, però em penso que és més assenyat callar, perquè la deixaria a un nivell inferior al dels excrements. Pel que fa a la Pilar Manjón, què se'n pot dir? Que potser no ha estat prou castigada amb la mort de son fill?

  Per favor ... quin nivell d'hipocresia i cinisme té el Partit Popular? Això ja passa de mida ... és indignant i, com no, l'AVT segueix com un gosset el que dicta el seu amo PP. Per això molta gent se n'ha sortit i han creat d'altres associacions. L'AVT no estava al servei del PP però ara fot un tuf que no es pot suportar. Quin fàstic ...

  Salut a tothom ...
 • Boikot 4.790 15 451
  Democrates? Fills de putes.
 • Perot lo lladre 3.743 13 543 👍 2
  Li desitjo a Esperanza Aguirre la MATEIXA sort que ha tingut Pilar Manjón
 • Sargantana 1.477 13 989

  Aquest tros de carn putrepacte amb ulls anomenat Esperanza Aguirre hauria de ser jutzada pel Tribunal de l´Haia per les seues repugnants paraules!
   
  Algun català en el sentit ampli de la paraula necessita més proves per adonar-se que amb Espanya no s´hi pot fer res? Que em de trencar amarres?
   
                                  Via fora catalans! Independència!
 • EmulatorQ Usuari sumador 57.650 14 6 👍 12.585
  L'Esperança Aguirre... Sí, aquella que deia "Al Barça, leña" als jugadors del Getafe, i la mateixa que tenia por que, si l'OPA de Gas Natural sobre Endesa finalment es produïa, s'enduguessin la seu central "fuera del territorio nacional". A més, segurament, d'altres joies narratives que no coneixem.

  I ara es fa públic això. En qualsevol estat civilitzat l'haurien obligada a demanar disculpes públicament, i potser a dimitir.

  Té raó la Pilar Manjón quan diu que al seu fill no el van matar els que el PP volia. Els hauria de caure la cara de vergonya, si és que encara en tenen.
 • El_Xueta 6.666 12 323
  Quina hipòcrita! A la foguera! 
Publicitat
Publicitat
Publicitat

Fòrums

 • 9.009.884 missatges
 • 211.512 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums