Notícia

Catalunya demana que se la rescati amb els seus propis diners

Acorda demanar més de 5.000 milions d'euros del fons de liquiditat però alerta que no acceptarà 'condicions polítiques' · L'anunci atia la catalanofòbia d'alguns sectors del Twitter

francesc-homs-portaveu-generalitat
francesc-homs-portaveu-generalitat

El Govern de la Generalitat demanarà 5.023 milions d'euros del fons de liquiditat de l'Estat espanyol perquè la situació "és molt complicada". El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha alertat que no acceptarà "condicions polítiques" i ha subratllat que l'únic compromís que ha de prevaldre és el del compliment dels plans d'ajustos ja aprovats pel Govern espanyol i que la Generalitat ja pensa complir. Homs, en la seva compareixença, ha remarcat que són diners dels catalans administrats per l'Estat. "El que no pot passar és que, aprofitant que el Ter passa per Ripoll, a darrere d'aquest fons es pretenguessin altres objectius. Seria barrejar coses que no són barrejables", ha argumentat.



Poca estona després de fer pública la intenció de demanar el rescat les reaccions dels sectors anticatalanistes de la xarxa s'han disparat. "@johanvk7: son perras los ijo puta son la oveja negra de españa #catalunya da asco", "@SergioGrullem: Los catalufos Lo han dejado claro, CATALONIA IS NO SPAIN, BUT THE MONEY OF SPAIN IS VERY VERY GOOD.Ratas catalufas un mojon OS daba yo!" "@DDavidGG: @marianorajoy , es el momento , tu oportunidad, no seas torpe sacatela y orinate en los catalufos .hazlo por espaÑa . Gracias" "@2imori: Cómo se puede defender un régimen fiscal propio y un rescate al mismo tiempo? Lo de Cataluña es de traca. Lo mío, mío y lo de todos pa mí tb" o "@javitosuarez: Cataluña pide el rescate al Gobierno pero no aceptará 'condiciones'. Pues venga a pedir al Metro campeones.." són alguns exemples.


Opina

Configuració
  • __26369__ 21.840 14 👍 4.570

    Aquest home no coneix els espanyols.

  • plitu 1.136 18 👍 7

    Necessitem alguna excusa més per no declarar la independència???

    • glomayol 49 17

      Sí, Que el Artur Mas desperti del somni de una nit d'estiu amb "lamorros" i treballi per Catalunya, tot declarant l'Independència al Parlament.

       

      Mas escolta !!!    IN INDE INDEPENDÈNCIA  !!!

    • fila-hiprim 1.371 15 👍 11

      Si poden demanar el rescat vol dir que podrien demanar l'independència... si volguessin.. enllocs d'això ens imposen més fiscalitat i més manilles fiscals amb castella

       

       

      potser així demanant el rescat s'estan lliurant de demanar ni el pacte fiscal ni tenir que convocar cap referendum

       

  • v.ramoneda 547 14

    Ens roben i, a sobre, els hi demanen calés als lladres per a poder subsistir?

    Artur Mas: "Si l'Estat intervé Catalunya, convocaré eleccions. http://www.ara.cat/politica/Artur-Mas-intervenir-Catalunya-eleccions_0_687531322.html
    Ho teniu clar o, encara no? http://www.youtube.com/watch?v=Af1YMFpVgb4

    Catalunya al costat d'Espanya, no dins.
    Catalonia beside Spain, not in.

    Visca la llibertat!
    Visca Catalunya estat!

  • Foll Usuari sumador 79.963 17 4 👍 45.669

    És demencial, que paguem haguem de demanar els nostres propis diners i a sobre pagar-ne interessos.

  • Pulker 9.335 13 241 👍 7

    Això tan sols passa al sud d'Europa

  • El dimoni del Montseny 944 17 👍 79

    Millor que no vagi a la mani; perquè si per casualitat està aprop meu li diré de tot menys maco. Quina política mes perversa, la del Estat i la de CiU, que no para de deixar-se marcar gols en pròpia porta.

  • Ó Thuaidh 1.316 13 👍 621

    El Govern ho pot disfressar com vulgui, però l'opinió pública -catalana, espanyola i internacional- ja ha emès el seu veredicte: és una claudicació en tota regla.

     

    I si us plau, que deixin de tenir la cara dura de dir-nos que 'no hi ha alternativa'. Sí que n'hi ha: deixar de pagar impostos a l'Estat i fotre el camp d'Espanya d'una punyetera vegada. Aquest rescat és menys d'un terç del que ens roba Espanya cada any. Que no hi ha alternatives a les retallades, no hi ha alternatives al pacte fiscal, no hi ha alternatives a l'augment d'impostos a la gent treballadora...I una merda!

     

    Mas podia triar entre l'eix dreta-esquerra o l'eix nacional; i una vegada més ha tirat cap a la dreta. Que bé que va el PP per tenir a ratlla el populatxo, eh? El lobby del Pont Aeri i Abertis ja li deuen haver estirat les orelles i ell obedient, evidentment, no mossegarà la mà de qui li dóna de menjar. Els negocis són els negocis.

     

    I pensar que fa quatre dies encara tenia els collons de demanar-nos un suport massiu a una manifestació a la que ell mateix no hi anirà, simplement perquè sí que hi ha suport massiu però per la independència (vaja, que se li ha anat de les mans)...Tard o d'hora ho pagaran.

Fòrums

  • 9.983.336 missatges
  • 245.414 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums