Registrar-se
Recorda contrasenya

Política. Tuesday, 28 d'August de 2012, 16:10

Catalunya demana que se la rescati amb els seus propis diners

Acorda demanar més de 5.000 milions d'euros del fons de liquiditat però alerta que no acceptarà 'condicions polítiques' · L'anunci atia la catalanofòbia d'alguns sectors del Twitter

El Govern de la Generalitat demanarà 5.023 milions d'euros del fons de liquiditat de l'Estat espanyol perquè la situació "és molt complicada". El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha alertat que no acceptarà "condicions polítiques" i ha subratllat que l'únic compromís que ha de prevaldre és el del compliment dels plans d'ajustos ja aprovats pel Govern espanyol i que la Generalitat ja pensa complir. Homs, en la seva compareixença, ha remarcat que són diners dels catalans administrats per l'Estat. "El que no pot passar és que, aprofitant que el Ter passa per Ripoll, a darrere d'aquest fons es pretenguessin altres objectius. Seria barrejar coses que no són barrejables", ha argumentat.

 

Poca estona després de fer pública la intenció de demanar el rescat les reaccions dels sectors anticatalanistes de la xarxa s'han disparat. "@johanvk7: son perras los ijo puta son la oveja negra de españa #catalunya da asco", "@SergioGrullem: Los catalufos Lo han dejado claro, CATALONIA IS NO SPAIN, BUT THE MONEY OF SPAIN IS VERY VERY GOOD.Ratas catalufas un mojon OS daba yo!" "@DDavidGG: @marianorajoy , es el momento , tu oportunidad, no seas torpe sacatela y orinate en los catalufos .hazlo por espaÑa . Gracias" "@2imori: Cómo se puede defender un régimen fiscal propio y un rescate al mismo tiempo? Lo de Cataluña es de traca. Lo mío, mío y lo de todos pa mí tb" o "@javitosuarez: Cataluña pide el rescate al Gobierno pero no aceptará 'condiciones'. Pues venga a pedir al Metro campeones.." són alguns exemples.

Envia Corregeix

1994 lectures   11 comentaris

les notícies més...