Publicitat

Notícia

Amenacen de mort Àlex Fàbregas per dir que preferiria jugar amb la selecció catalana que amb l'espanyola

El jugador d'hoquei tanca el seu compte de Twitter després dels despropòsits d'alguns espanyols

"Tan de bo es mori Àlex Fàbregas", "En la meva opinió hauríem de matar Àlex Fàbregas, que morís a poc a poc" o "Em cago en els morts d'Àlex Fàbregas" són només algunes de les moltes respostes que va tenir el tuit del jugador d'hoquei després d'haver dit via Twitter que "Jugo amb Espanya perquè no em queda cap altre opció". Àlex Fàbregas va fer aquestes declaracions en una entrevista i les va argumentar dient que "el meu sentiment és català, no sento el mateix escoltant l'himne espanyol que Els Segadors. Gaudeixo per mi i pels meus companys, per la gent que em ve a veure. En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya". Unes afirmacions que no han agradat gens alguns sectors de l'espanyolisme més tancat. A més, en la mateixa entrevista Fàbregas va manifestar que si Catalunya tingués selecció pròpia d'hoquei la medalla estaria assegurada perquè dels "18 que anem a Londres, 16 som catalans". Després de les amenaces de mort, Fàbregas ha tancat el seu compte de Twitter. El suport com a resposta


L'episodi que ha tingut les amenaces a Àlex Fàbregas com a protagonistes ha desencadenat en un suport massiu al Twitter sota les etiquetes #AlexFabregas i #TotsSomÀlexFàbregas i van arribar a ser tendència a Catalunya.

Publicitat

Opina

Configuració
 • Maestrat (22066 missatges)

  Això s'hauria de dur a judici. No es pot permetre.

 • pajuly (8512 missatges)

  Com porta un raconaire a la signatura...

   

  "El vostre fanatisme, la vostra misèria, tot és fill de la ignorància."
  Joan Puig i Ferreter (la Selva del Camp 1882 - París 1956) Aigües encantades (1907)

   

  Només afegir: escòria espanyola.

 • fila-hiprim (1265 missatges)

  si és ver... això s'hauria de denunciar 

   

  hem de defensar als nostres esportistes i la seva llibertat d'expressió

 • EmulatorQ Usuari sumador (43919 missatges)

  Perfecte. Que continuïn rabiant, que per cada espanyol amenaçant de mort un esportista català es crea un nou independentista.

 • Pulker (9330 missatges)

  No soporten veure, llegir o escoltar quelcom contràri a la seva onírica realitat. Tot i que per aquí i molts webs corren gent de la mateixa xurma, però en bàndol català.

 • Francesc Bonastre (6537 missatges)

   

  Ara, això ho deien en castellà o espanyol.

 • v.ramoneda (402 missatges)

  Les mones, cada cop que una d’elles s’enfilava per l’escala i tocava el plàtan penjat al mig de l’habitació, totes, eren ruixades amb aigua prèviament quasi congelada o, això diuen ara, suposo que als anys seixanta alguna electrocució també era plat dissuasiu. El resultat va ser que, totes les mones al cap del temps varen perdre forçadament l’interès pel plàtan, no se li feia cap cas, havien après la lliçó: el plàtan, el vols, però no es toca, sempre és allí però no cal radicalitzar-se perquè és una utopia. Res de nou, la repressió física funciona. Ara bé, un bon dia, varen substituir una mona per una altra. La nova, totalment ignorant sobre el càstig de voler agafar allò que li és bo de manera natural, es va dirigir cap a l’escala, però no arribà a poder enfilar-se que la batussa que va rebre dels propis va ser suficient perquè desistís d’intentar-ho més. La repressió física i psicològica funciona encara millor. Al cap d’un temps, les mones, que no havien experimentat la ja antiga dutxa congelada eren majoria, però actuaven de la mateixa manera que les veteranes que sí l’havien conegut. La consciència col·lectiva actual era la del record, l’explicada. La diferència, però, era substancial, perquè des de la substitució de la primera mona, el plàtan era lliure de dutxa i càstig.

   

  Visca Catalunya estat, molt aviat!

 • torraina_infernal (15520 missatges)

  El més trist de tot és que la covardia fa que quasi cap altre esportista s'hagi mostrat solidari amb l'Àlex...que patètics. Què espereu?

  • torraina_infernal (15520 missatges)

   Aquest home és la representació a la terra de la vergonya i la manca de dignitat.

   • FLANXO Usuari sumador (7146 missatges)

    Tota la raó però en bona part també és culpa de la societat catalana. M'explico. Tant el cas d'aquest analfabet funcional del Gasol com de la resta d'esportistes catalans que juguen en seleccions espanyoles, en esports d'alta projecció mediàtica o no, se'ls ha de fer veure que la seva decisió no és de cap de les maneres innòcua. La societat catalana ha de fer-los visible el seu malestar amb aquesta gent. Així com la societat espanyola mostra sense embuts el seu furibund rebuig als esportistes amb una mínima mostra de dignitat nacional, la societat catalana ha de fer exactament lo mateix amb els esportistes catalans que pensen que jugar en seleccions espanyoles és un fet totalment innocu, intranscedent i que no repercuteix en res. Se'ls ha de fer notar a aquesta gent que els esportistes també formen part de la societat civil i els seus actes tenen conseqüències. Ara en canvi fa la sensació que viuen en els llimbs totalment alienats com si fossin extraterrestres.

     

    És per això mateix que em poso les mans al cap quan sento justificacions o semijustificacions de molta gent independentista cap aquests esportistes. És per plorar sentir dir a certa gent que donen suport a les seleccions espanyoles pel sol fet de que hi juguin alguns catalans. O que no s'hi pot fer res i justificar l'actitud d'aquests esportistes degut a les severes mesures coercitives de les federacions espanyoles, etc.

 • Foll Usuari sumador (44650 missatges)

  Que continuin així, perfecte per nosaltres.

 • Powerhead (4608 missatges)

  pu pururu pu puuu ta espanya, tralarà

 • Ó Thuaidh (1064 missatges)

  Encara és hora que escolti algun rosadíez, fernandosavater, albertorivera, vargasllosa, boadella, mayororeja i d'altres grans hiperdefensors de la llibertat, condemnant aquestes amenaces de mort i mostres de TERRORISME identitari, totalitari, intolerant i feixista.

   

  Que bé que vivíeu fent-vos les víctimes eh? El temps posa cadascú al seu lloc...

 • Compte Català Climent Usuari sumador (24304 missatges)

  I la Mireia Belmonte també l'han amenaçat de mort?

 • vicemarsan (13 missatges)

   

  A tot aquest enrenou espanyolista en contra de l'Àlex Fàbregas i per extensió a tots els catalans i catalanes, s'hi podria aplicar amb totes les lletres, el famós i contundent refrany que diu: "BRAMS D'ASE NO ARRIBEN AL CEL".
  Tota aquesta caterva espanyolista i espanyolitzadora, ja es veurà quina cara fotran quan es quedin sense la "mamella" catalana que tan bé els ha alimentat durant segles. Després sí que BRAMARAN AMB CONTUNDÈNCIA, quan vegin que la "mamella" ja no raja.
  Insulten tant, per donar-se així mateixos ànims i força per assumir el que els espera d'aquí a quatre dies. Estan desesperats i la desesperació els fa insultar d'aquesta manera.
  I una pregunta que la contesti qui sàpiga fer-ho, però que sigui entenedor per a tothom: per què els espanyols es poden auto anomenar nacionalistes i el seu nacionalisme s'ha d'entendre que és bo, i en canvi no són bons, per a ells, els nacionalismes català i basc? I una altra pregunta: per què el Govern espanyol troba bé finançar el nacionalisme espanyol i no troba bé finançar els nacionalismes català i basc? És que potser la paraula "nacionalisme" té varies accepcions en els diccionaris? Segons el Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans, no:

  NACIONALISME m.

  Devoció a la pròpia nació, a la seva unitat, a la seva independència; partit o conjunt de persones que senten i defensen aquesta devoció; cast. nacionalismo.
  Etim.: derivat de nacional.

  «MIHI IN VISCERA PLENA, HISPANI CATALONIA CONTRA!» 

   

Publicitat

Fòrums

 • 5.144.229 missatges
 • 191.372 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat
Publicitat
Publicitat