Registrar-se
Recorda contrasenya

Societat. Friday, 17 de June de 2011, 12:15

L'Acampadabcn accepta l'autodeterminació però es nega a citar Catalunya

Substitueix el 'document de mínims' pel text 'primeres mesures per a una vida digna', on reconeix el dret a l'autodeterminació però elimina les referències a Catalunya del text aprovat per la seva mateixa assemblea

Aquest dijous parlàvem de la negativa de l'Acampadabcn a incloure la frase "Reconeixement del dret a l'autodeterminació de tots els pobles del món, tal com reconeix la Carta de les Nacions Unides i, per tant, del poble català" al seu document de mínims perquè hi apareixia la paraula Catalunya, encara que així ho ha aprovat la seva assemblea fins a dues vegades. El document de mínims però ha estat "superat" i "substituït" pel document "Primeres mesures per a una vida digna" [PDF] que si bé inclou el "El dret d'autodeterminació de tots els pobles" en el setè punt, no recull el text que es va aprovar dos cops a l'assemblea general dels "indignats". La referència a Catalunya s'esborra finalment, després d'incomptables traves, entrebancs i irregularitats per part d'alguns membres de l'acampada de Plaça Catalunya, tal i com va denunciar un usuari de Racó Català i membre de la Comissió d'Autodeterminació (ara subcomissió).

 

El document "Primeres mesures per a una vida digna", que es pot consultar en català i en castellà, se suposa que és un material elaborat per la subcomissió de teoria, conceptes i discurs, de la comissió de continguts i per la suma de les propostes de les subcomissions i comissions de la plaça Catalunya. Com vam dir el dijous, es va convocar una reunió per decidir que aquest text substituiria el famós "document de mínims" perquè en aquest hi apareixien contradiccions.

 

El document "Demandes de mínims" va ser redactat el primer dia d'acampada i fins avui no s'ha actualitzat en cap moment. No cal ni dir que no inclou el dret d'autodeterminació ni moltes altres coses que s'han anat aprovant en assemblea.

Envia Corregeix

3578 lectures   20 comentaris

les notícies més...