Notícia

Solidaritat denunciarà la RFEF si se superen els 90 dB a la final de Copa

La formació demana a l'Ajuntament de València que insti la Federació Espanyola a complir la normativa vigent · La RFEF ha previst fer retronar l'himne espanyol a 120 dB amb 100.000 watts de potència

Solidaritat Catalana (there How To Write Essays For College Applications. . Així ho han assegurat els diputats de la formació Uriel Bertran i Alfons López Tena, que han enviat un requeriment a l'Ajuntament de València per instar la RFEF que compleixi la normativa vigent que regula els nivells acústics permesos; segons la mateixa, el màxim d'intensitat sonora permesa en circumstàncies especials i sempre prèvia autorització és de 90 dB. Pel cap de llista de la formació a Barcelona, Santiago Espot, voler augmentar el volum de l'himne espanyol "és propi de ments malaltisses".Espot considera que aquesta "imposició barroera" posa en perill l'estat de salut dels assistents, entre els que hi haurà nens i persones d'edat avançada, més susceptibles a les possibles conseqüències de l'acció.

 

La http://dlearn.tugab.bg/?culteral-anthropology-research-papers Culteral Anthropology Research Papers. l'himne espanyol.


Opina

Configuració

Average Word Length Of A Dissertation.

  • 8.482.758 missatges
  • 196.652 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums