Notícia

Antiblavers.info reuneix 2.100 evidències de la quatribarrada al País Valencià

El portal continua recollint i aglutinant dades i informació de l'evolució històrica del PV

El portal Antiblavers.info, que combat el fenòmen que al País Valencià es coneix com a blaverisme, ha aconseguit arribar a les 2.100 evidències de la quatribarrada en aquest territori, des de la formació del Regne de València fins a l'època actual. Pels responsables del portal aquestes 2.100 evidències "demostren que la quatribarrada és quelcom natural i viu al País Valencià, en contra del que diuen els enemics d'aquesta bandera a la nostra terra. Potser siguen altres banderes les que no són naturals ací". També asseguren que moltes de les darreres imatges que han incorporat al seu arxiu són "d'enguany o de fa pocs anys", fet que posa de relleu que aquest símbol és "ben viu" al País Valencià, malgrat la simbologia oficial.



L'evolució de les troballes és constant, de fet només alguns mesos, a mitjans d'agost, que Antiblavers.info assolia les 1.900 evidències de la quatribarrada al PV.

 

Detall d'una de les creus de terme antigues de la ciutat de València

en aquest cas a Mislata (l'Horta Oest)

 

Publicitat

Opina

Configuració
  • Almogaver.cat 1.930 5 794

    Just he mirat per damunt la Web antiblavers.info.    I la he passat a favorites per mirar-la amb mes atenció quant tinga una mica de temps. però per lo que he vist inicial ment es molt interessant. I pressuposo que no te blavers, que aquí al Racó últimament es dediquen a rebentar fils, i a provocar, al qui no pense com ells. (sobretot si es Valencià)

Publicitat

Novetats

Fòrums

  • 5.183.061 missatges
  • 192.965 temes
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums
Publicitat
Publicitat
Publicitat