Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Rajoy defensa el dret a decidir

AviVicenç15.541 11 128👍 2.021
de tots els espanyols rrspecte de la seva nació i com que considera inmadurs als catalans s'amaga darrera la constitució per negar-lis a la seva vegada aquest mateix dret


sentit durant el debat de investidura


El fil el poso a frikonaires,

Respostes

Configuració
  • __30283__375 7👍 176
    No m'estic mirant el debat, m'espero al resum de en Cuni que sembla que avui acaba les vacances
  • lluisbg25.111 8 53👍 6.419
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • català_silenciat291 7👍 24
    Avi, això és de primer de separatisme i vostè ja porta força temps al Racó. Si us plau, elabori una mica més els arguments. Gràcies.
  • Anònim1021.453 11 79👍 25.455
    Als catalans des que se'ns van abolir els nostres drets, llibertats i sobirania com a poble per dret de conquesta mai se'ns ha deixat recuperar el dret a l'autodeterminació ni els graus d'autogovern que hem reclamat, el màxim que hem pogut triar és una Constitució feta sota soroll de sabres que si bé creava una democràcia de mínims perpetuava unes estructures de poder contaminades de franquisme i com s'ha demostrat sense separació de poders o bé un franquisme absolut com alternativa, és per això que qualsevol llei que ens negui aquest dret és il.legítima.

    Som una colònia, no hi ha cap diferència entre Catalunya i qualsevol possessió d'ultramar de qualsevol estat de tradició imperial, oh sí, podem votar? També ho poden fer les tradicionals colònies al segle XXI, és una qüestió d'època i de context. La única diferència és que nosaltres som un poble veï del castellà, però això no fa més legítima la dominació ni l'assimilació.

    El que tria Catalunya govern rere govern no val una puta merda perquè l'únic que compta és el que tria la majoria demogràfica espanyola, imperen sobre el nostre país a base de majories demogràfiques, la sobirania la tenen els espanyols encara que nosaltres la reclamem a les urnes, i poden passar per damunt en tot allò que es proposin en nom de la seva autoritària sobirania i la seva igualtat com a paraula edulcorada d'uniformitat, centralisme i assimilacionisme, per acabar-ho d'adobar tenen uns tribunals i unes estructures al seu servei, sense separació de poders i que persegueixen, conspiren i difamen impunement tot allò relacionat amb l'independentisme. I uns mass media, majoritàriament dominats pels mateixos, que decideixen què magnifiquen i posen a la centralitat, què silencien i en alguns casos fins i tot què i quan difamen, ben coordinadament.
  • dimissiopuntorg23.852 18 60👍 19.640
    El debat d'investidura ha estat pèssim. Perdó, però algú ho havia de dir.

Fòrums

  • 9.983.336 missatges
  • 245.414 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats