Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

Els partis són el nostre punt feble. Donem-los un ensurt.

Us agrada la idea?
No
17 (80.95%)

4 (19.05%)

Vots emesos: 21
henke57.003 16 11👍 9.994

Les eleccions europees eren una gran oportunitat però no eren pas una necessitat.

La UE només ens serveix per garantir que Espanya no pugui fer servir la violència contra Catalunya. És l'únic que necessitem per garantir que ganyar la guerra només depèn de nosaltres. Tot el demés és secundari. Si serem o no a la UE o a l'euro quan siguem lliures, qui guanyarà les eleccions europees, si hi vota algú o no... és moooolt secundari.

Ara el nostre taló d'Aquil·les són els partits. Espanya els té ben infiltrats, coneix perfectament als seus membres i els seus punts febles, sap com extorquir-los, com acollonir-los, com comprar-los, com burxar-los perquè es barallin entre ells i deixin el poble català amb el cul al aire.

La única cosa que fa por als partits és perdre vots. Però es pensen que els vots els controlen els mitjans de comunicació de masses i per això tenen més por a les l·lis que no pas al poble.

Ara és un bon moment per fotre un bon escarment als partits perquè no els torni a tremolar mai més el pols quan hagin d'obeir la voluntat del poble. Sobre tot quan més important serà que no els tremoli: el dia de la declaració d'independència.

Ni un sol vot a cap partit que no dugui al programa electoral els quatre punts de la declaració de febrer de la ANC:
https://assemblea.cat/?q=node/7203


I si cap els porta sense tocar ni una sola coma, llavors fem tots campanya activa favor de l'abstenció. Que no tinguin ni un sol vot. Que la participació a Catalunya no arribi ni al 20% del cens. Ja veureu com n'aprenen per quan es tracti de coses més serioses que no pas aquestes eleccions europees de merda.

 

(Idea extreta d'un comentari a un article del Nació Digital)

Respostes

Configuració

Fòrums

  • 9.983.336 missatges
  • 245.414 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Fils
més votats

Accedeix als fils més votats