Registrar-se
Recorda contrasenya

fòrums -> Actualitat

Catalunya tindrà la seva pròpia " Grossa " de Nadal a partir d'aquest any

3071 lectures   125 respostes

La Generalitat competirà amb una rifa pròpia amb la loteria de Nadal

Els dècims costaran cinc euros i es podran adquirir en bars, estancs i supermercats

Catalunya tindrà la seva pròpia grossa de Nadal. De fet, es dira així: la Grossa. Serà un sorteig a imatge i semblança del que celebra Loteries i Apostes de l'Estat però amb la diferència que qui l'organitzarà serà la Generalitat. La idea està tan avançada que els seus promotors ja han contactat amb molts dels distribuïdors que comercialitzaran elsdècims, que es vendran per cinc euros. L'objectiu és atraure part dels quantiosos beneficis que aconsegueix la tradicional rifa.

La Grossa se sortejarà el 31 de desembre. Entre el dia de la popular Loteria de Nadal, el 22 de desembre, i la del Nen, el 6 de gener. Loteries de Catalunya, que depèn de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA), ja ha dissenyat el dècim, que presenta unes llums de colors de fons amb una petita bandera catalana en un marge i unes lletres en què es llegeix: Grossa Cap d'Any.

A LA VENDA AL SETEMBRE

La possibilitat de crear un sorteig nadalenc, segons ha pogut saber EL PERIÓDICO, està prevista per la llei. De fet, qualsevol comunitat autònoma ho podria fer si volgués. Però Catalunya és pionera a plantar-li cara a Loteries i Apostes de l'Estat i fer-li la competència. Les butlletes es podran començar a comprar des de finals de setembre.

 

Font: http://www.elperiodico.cat

 

Bona iniciativa

La Loteria de Nadal també és una estructura d'estat,

3071 lectures   125 respostes

xarxes socials