Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.

Fòrum

[Entres, et rius de l'Albert, i te'n vas] El KKK, Colonos i Àgora Nacionalsocialista convoquen una trobada el 21/04 i reclamen que marxem del nostre país.

http://macaulay.cuny.edu/community/wp-content/blogs.dir/15/top-custom-essay-sites/ Top Custom Essay Sites.

EDITAT:

 

Mires el vídeo de l'Albert...

 

http://www.youtube.com/v/vBExQgkX-R4

 

Entres a Nació Digital...

 

http://www.centerplay.com/jesse-mashates-phd-thesis/ Jesse Mashates Phd Thesis. . | vozbcn.com/2012/04/13/109305/rivera-sumar-acto-goya/

 

Segons el president de Colonos, "Estamos aquí para lanzar un mensaje claro y catalán, porque no hay nada más catalán que el bilingüismo. Quien quiera un modelo monolingüe en las escuelas que se vaya de Cataluña. El propósito del acto es que se aplique el sentido común y la justicia”"

 

 

Estem aquí per llençar un missatge clar i català, perque no hi ha res més català que el bilingüisme. Que vulgui un model monolingüe a les escoles que s'en vagi de Catalunya. El propòsit es que s'apliqui el sentit comú i la justícia.

 

 

Ara els colons ens volen fer fora del nostre país!  

 

 

 

Em pregunto si vindran amb una creu i la cremaran al mig de la Ronda Sant Antoni o que diria si el nostre President o qualsevol parlamentari català diguès que a qui no li agradi l'escola en català que marxi a Espanya.

 

 

Respostes

Configuració

Fòrums

  • 8.484.063 missatges
  • 196.668 temes
Fixa la barra dreta
Accedeix als fòrums Normes dels fòrums

Més votats

Accedeix als comentaris més votats