Registrar-se
Recorda contrasenya

Editorial. Tuesday, 08 de November de 2011, 18:30

Debat, espanyol

Així què, Rubalcaba i Rajoy ja han fet el seu debat? Ah molt bé molt bé ... "estupendo" que diria aquell. I què, què, qui ha guanyat? Com, que t'has adormit abans del final? Bé, jo ja dormia d'antuvi així que no t'ho puc tirar en cara. Com a mínim deuen haver parlat de l'economia internacional, de la Merkel i del motor d'Espanya, els Països Catalans, oi? Ah, que tampoc. I de què han parlat, d'ETA? No gaire? Em pensava que era el tema que més preocupava als espanyols, això de la ETA. Escolta no deuen pas haver dit res del català oi? No? Ja m'ho pensava. Com, que el presentador ha saludat en italià i en portuguès? Oh, quin detall, tu! Segurament hi havia bilions d'italians superatents al cara a cara PSOE-PP! En català, en basc i en gallec, què, no? Ja. No, no, ho entenc, és un debat espanyol, per Espanya i "en español", com deien antes. Així de què han parlat? Que Rajoy ha llegit tota l'estona el seu discurs i que Rubalcaba ha fet veure que no estava al govern? Carambes!

 

No, però seriosament, de l'economia espanyola què? Alguna cosa deuen haver dit dels catalans, que diuen que som la "locomotora" de l'Estat, no? Ah, que no. Vaja, que les balances fiscals seguiran al gust d'Espanya. Sí, sí, ja ho sé, sempre dius que cal anar a poc a poc, però escolta si anem més a poc a poc acabarem anant enrere com els crancs, eh?

 

Va, fes-me'n un resum així breu. Oh, Rucalcaba tracta Rajoy de president, Rajoy llegeix papers i els aparells comunicatius de PSOE i PP es foten els plats pel cap a Twitter. Molt bé! I després de l'empatx bipartidista, un breu resum de cadascun d'ells? Si us plaaaau!

 

Rubalcaba: comença atacant Rajoy, i li va bé. De fet li va tant bé que fa quedar Rajoy com si fos el president que s'ha de defensar, molt bé "Rubal"! Després es calma i tira pilotes fora sobre l'actual govern socialista, no va amb ell, no hi deuria ser (o mirava cap a una altra banda, ves a saber). Al final calma i serenor, suport al PP en el tema ETA ("anirem de la mà") i tal dia farà un any.

 

Rajoy: sense cintura al principi, la insistència de Rubalcaba el fa president espanyol abans d'hora. Llàstima que enlloc d'un presidenciable amb cara i ulls sembli un escolanet que només pot exhibir uns apunts sospitosament passats a net. Parlant d'escolanets, recita de conya el que llegeix. Molts tòpics i molt poques ganes d'entrar al combat. Es limita a esquivar les bales conscient que el PP està a anys llum del PSOE en intenció de vot. Preguntat pel matrimoni homosexual, diu que "d'això no en parlo". Brillant escolti. S'acaba el debat, harmonia espanyola amb Rubalcaba, puta ETA i cap a casa. Els catalans, qui són?

 

Fi del debat, espanyol.

Envia Corregeix

3100 lectures   5 comentaris

les notícies més...